horoszkóp

Cenzúrázták a sztriptíztáncosnőt

dns
2006.03.24. 08:04
Iskolák és egyházi intézmények jelezték, túl erotikusnak találták azt az egyébként nagyvonalúan retusált plakátot, amelyik három sztriptíztáncosnőt ábrázol. Egyikük Pirner Alma, aki missziójának érzi, hogy saját sztriptíz-aerobik kurzusával növelje a magyar nők önbizalmát.

Több iskola és egyházi intézmény jelezte, hogy túl erotikusnak találják azt a plakátot, amely a CKM magazin legújabb számából készült Mészáros Dóra, Judy Nero és Pirner Alma tangás képéből.

Egyéb jelzők

Sokan inkább a túlretusált, a frivol és a vásári jelzőt használják, mindenesetre a kiadó a sorozat szolidabb változatával reklámozza most a férfimagazint, eleget téve a gyerekek érdekeire hivatkozók kérésnek. A szereplők nevében a Blikknek nyilatkozó Pirner Alma ezt is jó hírnek tartja, mondván, az eset azt bizonyítja, hogy felfigyeltek rájuk. Úgy tartja viszont, hogy a képek nem provokatívak.

A magazinban készült interjúk értékét ennél nehezebb megítélni. A sztriptíztáncosnőt olyan érdekességekről kérdezték, mint például szokott-e erekciója lenni a táncát élvező „kuncsaftnak”? Az interjúalany tapasztalatai szerint ilyen az elmúlt hét év során kétszer fordult elő, és természetesen le is húzta az alany alsónadrágját nyilvánosan, miután felfigyelt az izgalmi állapotára. Pirner Almát arról is kérdezték, milyen típusú férfiak tetszenek neki. Válaszában elmondta, milyen alaptípus nem: a susogós joggingos, vastag aranyláncos, kopasz, bakancsos.

Ginger Jones és az önbizalomnövelés

A pornós múltjáról és Ginger Jones néven is ismert Pirner Alma sikeres vállalkozónak mondható. Néhány hónapja kezdett sztriptíz-aerobikot oktatni, és legalábbis saját bevallása szerint nagy érdeklődés mutatkozik a szolgáltatás iránt. Tanfolyamára 14-60 éves nők járnak, akik a kezdő és a haladó kurzust is választhatják, néhányan pedig magánórákat vesznek a mesternőtől. Képzéséről a TV2 Mokka egyik adásában beszélt, többek közt hangsúlyozva, a magyar nők önbizalmát szeretné növelni azzal, hogy megtanítja őket néhány fortélyra.

Pirner Alma többször elmondta már a szkeptikusokat meggyőzendő, hogy van képesítése az általa kifejlesztett aerobikra, ugyanis oktatói végzettséget szerzett. Azóta az ELTE pedagógia-pszichológia szakára is jelentkezett, úgy tartja ugyanis, hogy jó lenne belelátni az emberek fejébe. Annyi nyilvánvalóvá vált már számára, hogy szakmájának nincs nagy tekintélye a hazai körökben, ahogyan ezt is megemlítette néhány, a holnapján összegyűjtött interjújában.

Pink revü és a karnevál

Pirner Alma a honlapján pink revüöltözetben köszönti látogatóit, akik a szövegnél jóval bőségesebb, és konzervatív embereknek nem ajánlott képanyagot találnak a táncosnőről. A szövegekből pedig annyit lehet megtudni róla, körülbelül tíz éves volt, amikor érdekelni kezdte a pálya, amire hét évvel ezelőtt lépett. Akkoriban látott ugyanis egy televíziós közvetítést a riói karneválról, amelynek a hangulata döntően hatott rá.

A táncosi pályára többek közt a Moulin Rouge tánckarában lépett, majd néhány cikk megjelent róla, amikor a Való Világ egyik szereplőjét igyekezett a stáb kérésére elcsábítani. Vetkőzött többek közt a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában, amelyet ugyan a rádióhallgatók nem tudtak figyelemmel kísérni, de utólag a bulvárújságokból szerezhettek képanyagot az eseményről.