horoszkóp

Árpa Amira Johanna nem akadt be

dr
2006.12.14. 08:12
Beszűkült a világ Árpa Attila számára: kislánya, Amira Johanna puszta létével tette boldoggá őt. Apja tőle szokatlan meghittséggel beszélt lányáról, a szülésről, és arról, milyen szerencse, hogy lánya nem az ő orrát örökölte.

Mikor eljött az ideje, Tomán Szabina és férje, Árpa Attila együtt vonultak be a szülőszobába. A producer végigdolgozta feleségével a természetes szülés összes menetét, és ahol tudott segített. Csak azon parázott, hogy ha lánya lesz ne rá, hanem Szabinára hasonlítson, mert szerinte ő nem túl szép férfi, és nőben ez nem lenne túl szerencsés.

Nézze meg képeinket!

Nem akadt be

"Nem az én orromat örökölte, ezért könnyen ment a szülés" - viccelődött az önjelölt médiapunk, aki azt is hozzátette: élete legszebb élménye eddig ez volt. Ezelőtt nem hitte el, mikor azt mondták neki: ha megszületik a gyermeked, végre lesz célja az életednek. "És mégis így lett" - állítja. Minden átértékelődött, és most már minden más kevésbé fontos számára. Még a cinizmus verbális eszközeivel is alig élt az interjú alatt, de mi nem dőlünk be neki. Hisszük, hogy amint megszokja a kis poronty jelenlétét, visszatér a régi Árpa.

Klikk!

"Ha felhívnak a produkciós irodából, hogy ez vagy az a gond, már egyáltalán nem tud felizgatni" - állítja. Semmi nem bír akkora jelentőséggel számára, mint ez az üvöltő kisember. "Folyamatos para. Már megvan, itt van köztünk, de most miért sír? Fáj a hasa, éhes, bekakált? Majd lassan belejövök, de most csak ez köti le minden figyelmet. Szeretnék még gyereket" - foglalta össze első élményeit.

Drága verda a gyűjteménybe

Mint egy korábbi cikkünkben megírtuk Árpa birtokába kerül majd egy limitált szériás Alfa Romeo 8C Competizion. Megtudtuk, nem ezzel kívánja hazaszállítani lányát és feleségét a kórházból, hanem van erre a célra két bejártatott családi méretű kocsija is.

"Még át sem vettem az autót. Hogy mennyibe került, az nem lényeg. Ha x millió forint lett volna, akkor is megveszem. Egyszerűen megfogott ez a kocsi. Csak nekem lesz ilyen az országban".

Alapvetően gyűjteményébe szerezte, de megígérte, használni is fogja a magyar utakon. Arról fogalma sem volt, hogy ezzel a kocsival gyakorlatilag ő vezeti a magyar celebek közt a legdrágább autót. Szomorú hír, de ezzel a második helyre csúszott Schobert Update Norbert 34 millióra taksált Audija.