horoszkóp

Anettka mindjárt ugrik az űrbe

2006.09.14. 08:00
Már három éve rebesgeti, úgyhogy remélhetőleg kilövik végre Anettkát a világűrbe, hogy a csillagok közül tekinthessen le ránk. Persze, csak ha van egészség, titkos szponzor és űrjáró eszköz, ami nem űrhajó, hanem vadászrepülő.

Anettka, a hogy tartsuk folyamatosan életben a közvélemény érdeklődését úgy, hogy voltaképp nem mondunk semmit típusú médiajelenlét kifejlesztője és szabadalmazója a következőket árulta el: az űrugrás dátuma október 23-ra van kitűzve, a helyszín az oroszországi Nyizsnij Novgorod. Bár Anettka az űrjármű pontos típusát nem tudta megnevezni, annyit elmondott róla, hogy "egy MiG által kifejlesztett repülőeszközzel" viszik fel a világűrbe "egészen odáig, ahol már sötét van és a Földgolyó és a Nap már látható". Azt sem igazán tudtuk meg, hogy ez tulajdonképpen hány méteres magasságot is jelent.

Felkészül

"Nagyon figyelek magamra, kondiban tartom magam, reggelente futok, súlyzózok, odafigyelek, mit eszem, iszom, mennyit alszom" - jellemezte felkészülését a Budapest Tv augusztusban leköszönt műsorvezetője. Mint kiderült, még egy orvosi vizsgálat van hátra, aztán irány az űr.

Titkos összeg a titkos szponzortól

Paris Hilton példájából tudjuk, hogy egy űrugrás - remélem, észrevették, hogy Anettka egy ideje már nem a zengzetes űrutazásról, hanem az eggyel szerényebben hangzó űrugrásról beszél - nagyon drága mulattság, Hilton papának például 41 millió forintnak megfelelő dollárt kell leperkálnia lánya passziójáért.

Anettkából természetesen még egy irányárat sem sikerült kihúznunk, ezzel szemben megemlített egy nevenincs külföldi szponzort, aki teljes költségét állni fogja. Az úr kilétét egyelőre óriási titok fedi, de egyszer majd biztos kiderül. Anettkától még megtudtuk, az orosz űrutazásnak amúgy sincs szabott ára, mert "nem egy bejáratott modell", ám teljességgel önköltséges.

Villámgyors felkészülés

Nem szerepünk megítélni, vajon mindez igaz-e, mindenesetre poros archívumunkban lapozatva megtaláltuk 2006. augusztus 16-i számunkat, melyben kollégánknak Anettka így nyilatkozott: "A Budapest Tv megértő volt, barátsággal váltunk el és megegyeztünk, hogy a kiképzés befejezése után, ami körülbelül fél évig tart majd*, visszatérhetek a képernyőre".

Nos úgy látszik, hirtelen felgyorsultak az események.

* Kiemelés tőlünk.

Anettka vadászrepül, nem űrhajózik
A cikk megjelenése után nem sokkal egy kedves olvasónk felfedett egy titkot a sok közül. Íme levelének részlete: "Az űrutazás, amire készül, nem más, mint egy picit különlegesebb repülés egy MiG-25UB típusú kétüléses nagysebességű elfogó-vadászrepülőgéppel. A repülőgép tényleg magasra emelkedik, de még repül, tehát maximum annyi koze lesz az űrrepüléshez, hogy fekete lesz az ég nappal, mert a sztratoszferaban repul, kb. 26 000 méter magasan."
További infó itt.