horoszkóp

Anettka ismét csillagokat látna

2006.04.05. 09:59
Nagy médianyilvánossággal kommunikált vetélése óta Fehér Anettka pszichológus segítségével próbálja túltenni magát határtalan szomorúságán, viszont legalább ismét az űrbe készül.

A tévés reklámolvasóból lett asztronauta-kezdemény a magyar média másik jelenségével, Kiszel Tündével egyidőben jelentette be terhességét, majd vetélését. A műsorvezetőnő a vetélést kiváltó egyiptomi utazása előtt még optimistán nyilatkozott a Velvetnek: akkor azt mondta, nagyon jól viseli a terhességet, ezért nem fél, hogy rosszul lesz a repülőn. A tragikus esemény mégis ekkor következett be: hazafelé lett rosszul a repülőúton, férje, Forgács Rezső pedig a Star magazinnak később részletesen ecsetelte is, hogyan ment el a kilenchetes magzat.

Ismét szárnyal

Mint Anettka a Színes Bulvár Lapnak elmondta, terápiás jelleggel most pszichológushoz jár, mert bár férje, Rezső teljes mértékben mellette állt a bajban, az őt ért tragédiát az újságok nem megfelelően kezelték, és ez őt nagyon megviselte. A Star magazint most harmincmillióra pereli.

A műsorvezetőnőnek testi és lelki regenerálódása közben számos új műsorötlete támadt, bár ezekről egyelőre nem kíván nyilatkozni. Magzatának elvesztése azonban gyökeres fordulatot hozott az életében: mint arról a Velvetnek is nagy lelkesedéssel beszélt, azóta ismét felvette a kapcsolatot Csillagvárossal, az orosz kiképzőközponttal, hogy újrakezdje a készülést a terhesség miatt bizonytalan időre elhalasztott űrutazására.

Ki az a Feri?!

A repülésfixált műsorvezetőnő a kiképzés újrakezdéséig is igyekszik lekötni energiáit. "Egy hete azon fáradozom, hogy átkereszteljék a ferihegyi repülőteret Bartók Béla reptérre" - nyilatkozta lapunknak. "Írtam a magyarországi politikai vezetőknek, a miniszterelnöknek és a leendő miniszterelnöknek, Orbán Viktornak is. Azt ígérték, a választások után fognak majd rá válaszolni." Átnevezési szándékát azzal magyarázza, hogy kiderítette, ki is volt Feri, akiről a nem létező hegyet elnevezték, és mikor megtudta, hogy egy sváb serfőző mester volt (bár a Népszabadság információja szerint nem serfőző volt, hanem borász), arra gondolt, hogy méltatlanul hívják így a repterünket. Ráadásul még hegy sincs ott. Bartókra azért esett választása, mert neki amúgy is most van a 125. születési évfordulója. Hozzátette, felőle aztán lehetne Kossuth Lajos is, csak ne Feri legyen.

Repülőgép, amin jár

A munkába temetkezés mellett Anettka terápiás jelleggel New Yorkba is elutazik férjével, bár ez az úticél még nem biztos, csak az, hogy jó messzire mennek majd. A cél, hogy ismét képes legyen a boldogságra, a gyerekvállaláson csak azután gondolkodnak majd el újra - mondta el a Színes Bulvár Lapnak. A házaspár hétéves kapcsolat után tavaly házasodott össze, tervezett kislányuknak szintén az Anettka nevet adták volna.