Fehér Anettkát Forgács első felesége meg akarja szabadítani havi 300 ezertől, gyerektartás címen. Az asszony arra panaszkodik, hogy az éhenhalás szélén állnak, és még lánya gyászát is ellopta a műsorvezető. Fehér viszont csak adósságokról és arról tud beszámolni, hogy férje lánya nem fog éhen halni, hiszen minden nap Norbit ehet, amit ő finanszíroz. A gyermek édesanyjának pedig azt javasolta: próbálja ki milyen dolgozni.

A műsorvezető férjének halála után jelentkezett az első feleség, hogy igényt tartana a nagy Forgács vagyonra. Krisztina úgy érzi, Forgács Rezsőtől született kislányának veszélyben van az öröksége. Az asszony a Borsnak azt nyilatkozta, hogy válás után is tartották a kapcsolatot a férfival, Forgács támogatta a kislányt és Anettkával kötött házassága után is jó viszonyt ápolt a lányával. „Rezső az utolsó percig négyünkben gondolkodott. A halálos ágya mellett is négyen álltunk, ezért is fájt, hogy Anettka mindenhol azt nyilatkozza: kettesben voltak. A kislányomtól ellopta a gyászt, kisajátította Rezsőt, még halálában is."

Klikkeljen Fehér Anattkáért!

Egyen Norbit, mert az egészséges

Az asszony úgy tudja, Fehérnél van egy végrendelet, de azt nem hajlandó senkinek megmutatni. Azt is fájlalja, hogy gyermeke a sajtóból értesült arról, hogy apja hamvainak egy részét Fehér külföldön kívánja szétszórni. „A gyerek arra kért harcoljak érte, nem hagyjam, hogy Anettka eltaposson minket. A lányom jövője a tét, nem adhatom fel. Gondolom, ő ráér pereskedni, de nekünk a mindennapi kenyerünk a tét." Fehér szerint férje havi 300 ezer forinttal támogatta a gyermeket, és valószínűleg ez hiányzik annyira a családi kasszából. Ő nem kívánja ekkora összeggel havonta megajándékozni a kislányt, hiszen nem kötelessége. Azt javasolta a Borson keresztül Krisztinának, hogy álljon munkába, és akkor nem kell majd éhezniük.

A Blikknek az asszony nem volt hajlandó nyilatkozni, csak annyit közölt: nem ér rá, éppen dolgozik. Viszont azt megtudtuk, hogy a műsorvezető nem hanyagolta el férje gyermekét, hiszen máig támogatja a táplálkozását. „Nem venném a szívemre, hogy Rezső lánya éhen haljon vagy hiányt szenvedjen, ezért mindennapra rendelek Norbitól egy menüt a részére. Szigorúan egészséges, fogyókúrás ételek, mert Rezső, lánya iránti szeretetét, így folytatom. De pénzzel nem támogatom a lányt és a volt feleséget - tette hozzá Fehér. A hatalmas vagyonról csak annyit mondott a tévés, hogy az csak a képzeletben létezik, hiszen csak adósságok maradtak Forgács után, mert a gyógykezelések nem voltak ingyenesek.