horoszkóp

'Az MDF-ben csupa kedves ember ül'

2005.11.25. 08:03
Anettkának továbbra is működik a pártja, bár most éppen nem csinálnak semmit, hiszen éppen az MDF-nél tanácsadó. Továbbbra sem lehet tudni, mikor fog a műsorvezető hölgy repülni, de annak nagyon örülne, ha Farkasházy Tivadar levetkőzne.

Mikor gondoltad először hogy híres vagy?

Köszöntek az emberek az utcán.

Szerinted mi tett téged híressé?

Erről az embereket kellene megkérdezni, hogy mit szeretnek bennem. De leginkább a tévé és a bulvársajtó.

Mit tanácsolsz azoknak a fiatal lányoknak, akik a médiában akarnak elhelyezkedni?

Anettka

Csak biztatni tudom őket! Utálom, hogy vannak emberek, akik feljogosítva érzik magukat arra, hogy megmondják az embereknek, mivel foglalkozzanak. A világ 2005-ben nem erről szól, és Magyarország sem erről szól. Én is sok fiatalnak biztosítotttam már lehetőséget, akik nálam kezdték, és most a médiában dolgoznak. Nagyon sajnálom, hogy nincs már időm a médiaiskolát csinálni, mert nagyon szerettem, de aki megkeres, annak mindig segítek. Bár az az igazság, hogy legtöbbször olyan ötletekkel jönnek hozzám, amik maximum a közszolgálati tévében mennének el, és mentek már 20 évvel ezelőtt is, kevés a jó ötlet. De ha bárkinek valami forradalmi, egyedi ötlete van, szívesen látom!

Mit szólsz ahhoz, hogy manapság mindenki vetkőzik?

Hát én Farkasházy Tivadart még nem láttam, pedig azt megvenném! Egyébként hadd vetkőzzenek, ha valaki úgy érzi, így tudja kifejezni magát, vagy ez hasznos számára, akkor vetkőzzön.

Két éve megalapítottad az Anettka pártot, amit a radikális és populista jelzőkkel illettél. Mi van most a párttal?

Ezt már régen kérdezték tőlem. Az Anettka párt van, és lesz továbbra is, jövő őszre vannak terveink a helyhatósági választásokra szeretnénk erősíteni, erről még nem árulhatok el részleteket. De most is politikaközelben vagyok, hiszen van egy műsorom, amiben parlamenti képviselőkkel beszélgetek, így állandóan foglalkozom politikával.

Jövő ősszel? Akkor a választásokon nem indulsz?

Nem, és nem is fogok soha. Nem vagyok politikus, és nem is akarok az lenni.

A bulvárlapok szerint az MDF-nél tanácsadóként tevékenykedsz.

Valóban kaptam tőlük parlamenti belépőkártyát, de ismétlem, nem vagyok politikus, sem ideológus, sem gazdasági szakértő. Egy párt annyi szakértőt alkalmaz, amennyit akar, az MDF-nél én vagyok az egyik, hiszen nagy tapasztalatomm van a médiában, így talán tudok nekik segíteni. De lehet, hogy egymillió javaslatom lesz, és mindegyik a kukában végzi. Szimpátiával figyelem az MDF tevékenységét, csupa szimpatikus, kedves ember ül ott, és azt hiszem a programjukban nincs egyetlen olyan pont sem, amivel gondolkodó ember ne értene egyet. Megérdemlik, hogy 2006-ban is a parlamentben legyenek. (Dávid Ibolya közleményben tagadta, hogy bármiféle szerepet szántak volna Anettkának az MDF-ben. - Velvet)

Miből áll pontosan a munkád?

Ez nem munka, ne nevezzük munkának, nem kapok érte pénzt sem.

Ha más párt kér tanácsadónak, azt is elvállatad volna?

A mi lett volna ha kérdés a politkában nem létezik.

Nem aggódsz, hogy ezentúl összekötik a nevedet az MDF-fel?

Nem, mert nekem saját pártom van, bár még nincs bejegyezve, de jövőre be lesz, és programpontok is teljesen mások lesznek, mint az MDF programjában.

Mondanál néhányat?

Nem. Erre térjünk vissza jövőre.

Volt egy emlékezetes jeleneted Havas Henrikkel az egyik reggeli műsorban. Milyen érzés volt beszólni neki?

Nekem semmi bajom vele, ezt már mondtam. Én nem készültem erre, és nem volt kifejezett öröm, csak azt szerettem volna, ha a nevemen szólít. Ott ültem, és láttam a felkonfban, hogy Anett néven konferál fel az Anettka helyett, pedig nekem a személyi igazolványomban is ez a név van.

Mi volt a jeled az oviban?

Óra.

Brad Pitt vagy Antonio Banderas?

Mindkettőnek van felesége, én meg férjnél vagyok.

Francia bugyi vagy tanga?

Engem kérdezel? Fehérnemű nélkül!

Fecske vagy boxer?

Sajnálom azokat a nőket, akik alsónadrág alapján választanak pasit.

Mikor kaptak a nők választójogot Magyarországon?

Valamikor a 20 század elején. Fogalmam sincs.

Sokan azt mondják, hogy ez az egész űrhajózás csak kamu, és valójában sosem fogsz repülni.

Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak. Az egész magyar űrhajózás történetében egyedül Farkas Bertalan repült, ős is nagyon keveset, és állami segítséggel. Én mint civil próbálkozom, nem áll mögöttem az állam és így sokkal lassabban megy. Én lennék a legboldogabb, ha minden nap szolgálhatnék valami szenzációval. Most mentem volna Csillagvárosba, de nem vállaltam télen a kiképzést, itt sincs túl jó idő, Moszkvában meg még vagy tíz fokkal hidegebb van

Mi az új időpont?

Tavasz. Tudod mit? Írd azt, hogy ha z MDF bejut a parlamentbe, nyugodtan megyek a kiképzésre.

Az Anettka-jelenség

Anettka, Görög Zitával és Győzikével együtt a nógrádi hírességek táborát gyarapítja, szülőfaluja a mátrai magasságokba kapaszkodó Nemti. Fehér Anettka egyik legfőbb jellegzetessége, hogy már születésekor is az Anettka, és nem pedig Anett nevet viselte, és ezt minden lehetséges fórumon el is mondja. Eredetileg orosz-történelem szakon végzett, és egy darabig tanított is, akkor még Anettka néniként, mivel azonban alacsonyak találta a fizetést, inkább áttért a média világába. Hírolvasóként kezdte a Szív Tv-n, aztán átkerült a TV 3-ra, majd egy erotikus műsorral a Budapest TV-n kötött ki, aminek mai napig oszlopos tagja. Hamar vetkőzni kezdett és fehérnemű nélkül, bőrkabátban és bakancsban vezette műsorát, ez a szerelése tette végleg ismertté mindenki számára. Saját bevallása szerint rendkívül büszke magára, és arra, amit elért, de nem elégszik meg a tévézéssel, jó pár éve már, hogy az űrbe készül, csillagvárosi kiképzését azonban egyre csak halogatja.