horoszkóp

Molnár Anikónak Anettka lesz a főnöke

2006.08.21. 08:26
Az egykori Nagy Őről valóságshow készít majd Anettka, aki minden híresztelés ellenére úgy tűnik, hogy mégsem vonul vissza teljesen a tévézéstől.

Pisilés közben nem figyelik

A Színes Bulvár Lap információi szerint Molnár Anikó valóságshowt készít majd, aminek Anettka lesz a producere. A Való Világban feltűnt, a mai napig is csak VV Anikóként emlegetett egykori valóságshow-sztár abba nem ment bele, hogy bekamerázzák a lakását, mert - mint ahogy mondta - a magánéletét nem árusítja ki. "Inkább úgy kell elképzelni, hogy követik a napjaimat, ahogy kocsiba szállok, munkába megyek. Azt viszont nem engedem, hogy pisilés közben is figyeljen a kamera" - mondta határozottan Molnár Anikó a Velvetnek. A rádiós műsorvezető magánéletéről egyébként sem lehet túl sokat tudni, mióta nem jár celebritásokkal: Bochkor Gáborhoz és Klausmann Viktorhoz fűződő románcai óta kevésbé érdeklődik utána a bulvársajtó, csak azt írják meg időről időre, hogy szingli.

Anettka okos, és nagyon képben van

Annak ellenére, hogy a napokban felmerült, hogy Anettka végleg abbahagyja a tévézést, Molnár Anikó úgy tudja, hogy lesz valóságshow: "Én tegnap beszéltem vele, és azt mondta, hogy lesz műsor, csak még nincs egyelőre eldöntve, hogy melyik csatornán. Folynak a tárgyalások". Fehér Anettka, mint azt ahogy az Indexnek elmondta, július 27-én ünnepelte ötéves televíziós pályafutását, és ez az évforduló alkalmas volt rá, hogy átgondolja az életét, majd arra a döntésre jutott, hogy mégis inkább inkább űrhajós lenne, mint tévés. Leendő főnökéről Molnár Anikó kifejezetten jó véleménnyel van. Szerinte Anettka sokkal okosabb, mint ahogyan a legtöbben gondolják, emellett pedig nagyon egyértelműen körvonalazható elképzelései vannak a dolgokról.

Új élet, új műsor

A diszkrét valóságshow mellett az egykori Nagy Ő egy új műsort is kap. "Két fehérvári fiúval vezetem majd. Igazi beszélgetős, zenés műsor amolyan bulváros, aktuális témákkal". Mint ahogy azt Anikó blogjából megtudhattuk, Marci és Joci jó hangulatot teremtenek a stúdióban.