horoszkóp

Alakilag és lelkileg is formában voltam

dns
2006.12.08. 08:15

„Különleges alkalom volt, hogy testileg, alakilag és lelkileg is olyan formába tudtam hozni magam, amilyen a Playboy számára készült fotóimom látszik - mondta a Baby Gabiként ismert Szklenár Gabriella, akit abból az alkalomból kerestünk meg, hogy a magazin áprilisi számában megjelent fotósorozat iránt nemzetközi szinten is érdeklődnek.

Érezték a harmóniát

Baby Gabi

„Nagyon készültem azokra a fotókra, és a legjobb formámat akartam hozni. Ez olyan, mint az éneklés. Kiállsz a színpadra, és belekezdesz a dalodba. A közönség azonnal megérzi, milyen hangulatban vagy, és mennyire tudod átadni, amit szeretnél” – mondta a Baby Sisters szóló pályára lépett énekesnője. „Gondolom többek közt azért is az a lapszám produkálta a legnagyobb eladást, amelyben szerepelt a sorozatom, mert az emberek érezték ezt a harmóniát”.

Szklenár Gabriella nyáron egy tatai golfeseményen beszélta Velvetnek arról, hogy az év elején vége lett a kapcsolatának. Úgy érezte, a magazin megkeresése helyreállította az önbizalmát. „Soha nem éreztem annyira jól magam a bőrömben, mint abban az egy hónapban, amikor kint voltam az újságárusoknál”- mondta akkor az énekesnő.

Az olvasóknak tetszene

„Nem volt előzménye annak, hogy a brazilok érdeklődtek a képeim után” – folytatta az aktok további történetével. „Az összes országból, ahol kiadják a Playboyt, egy-egy lapszámot Londonba szokás küldeni, és a brazil szerkesztők ott figyeltek fel a sorozatomra. Nem tudom, miért rám, biztos azért, mert fehér vagyok” – nevetett az énekesnő. A fotók átvételének gyakorlatában gyakoribb, hogy playmate-ekről készült fotókat rendeljenek más országok szerkesztőségei, és a magyar kiadásban is ezeket a fotókat szokás átvenni.

„Úgy tudom, magyar hírességekről készült aktot még nem vettek meg más országban. Nem hiszem, hogy számítana ebben a döntésben a braziloknak, hogy én énekes vagyok, ők csak a fotók minőségét nézték, és az alapján döntöttek, az olvasóiknak mi tetszene” – vélte az énekesnő, és hozzátette, Hollandiából is érkezett megrendelés a fotóira.

Nem számít brazil karrierre

„Nem tervezek többet vetkőzni, ez egyszeri alkalommal történt, és elég volt nekem. Azt nem tartom túl valószínűnek, hogy a brazilok modellmunkát ajánljanak számomra” – latolgatott Baby Gabi. Az énekesnő elmondta, számára az év legemlékezetesebb fotózása volt, amikor a szóban forgó sorozat készült. „A legnagyobb örömöt az a fotózás okozta számomra. Most is készül rólam néhány kép, amit élvezek. A jövő februárban megjelenő lemezemhez készítjük a stúdióképeket. Most gőzerővel dolgozom az albumon, és majd ha lesz egy kis időm, bevásárolok karácsonyra” –számolt be az énekesnő.

Az ünnepeket minden bizonnyal már nem egyedül tölti majd az énekesnő, a Blikk ugyanis úgy tudja, hogy Baby Gabi egy rádiósba, Végvári Tiborba szerelmes, akivel egy születésnapi bulin melegedtek össze.