horoszkóp

Bagi Iván hízott, mert csalódott Nacsában

dns
2006.04.02. 10:13
Bagi Iván húsz kilót hízott azt követően, hogy csalódott Nacsa Olivérben. Azóta tízet leadott, de a jelek szerint a kettejük barátságát nem sikerült megmenteni. A sajtómegjelenéseket alapul véve nem derül ki, hogy volt-e egyáltalán konfliktus a két parodista közt, sőt, már az sem biztos, hogy barátok voltak.

A Csaó, Darwin januári műsorvezető-váltását követő hónapok állandó témájává vált Bagi Iván és Nacsa Olivér további szakmai és magánéleti útja. Mint azt az érintettek szinte minden, erre a témára kiélezett újságírónak elmondták, a szakmai pályájukat illetően valóban változások előtt állnak, de a közös produkciókról továbbra sem szeretnének lemondani.

Volt-e vita, volt-e barátság?

Klikk a képre!

Nacsa, a műsorvezetőként debütáló reménybeli showman a TV2 műsorának felvétele előtt a Velvetnek elmondta, szó sincs arról, hogy megszakítaná a munkakapcsolatot Bagi Ivánnal, és a Banánhéj című műsornak sem lesz vége. Néhány héttel később azonban már mindketten ellentmondó nyilatkozatot tettek még a barátságukat illetően is.

Korábban Bagi Iván állította, hogy valójában sosem voltak mély barátságban, a legutóbbi, a Színes Bulvár Lapnak adott interjújában mégis azt mondta, Nacsa Olivér a barátja volt, egy ideig közös albérletben éltek, és együtt jártak szórakozni. Nacsa jó néhányszor hangsúlyozta már, hogy kollégája teljesen már karakter, mint ő, szórakozni nemigen jár, és társaságban visszahúzódó. A lapnak azt állította, a közös munkájukon kívül gyakorlatilag össze sem járt Bagi Ivánnal.

Bagi most tíz kilóval több

A barátság definíciójába az elmúlt három hónap során jó néhányan beleuntak, Bagi Ivánnak azonban sikerült továbblendítenie kettejük történetét, amely ezzel kimozdult a holtpontról. Elmondta ugyanis, hogy ez az időszak olyan mértékben megviselte, hogy húsz kilót hízott, amiből sikerült tízet lefogynia már. Úgy tartja, nagy csalódást kellett feldolgoznia azt követően, hogy Nacsa elvállalta a Bochkor Gábor távozásával megüresedett showmanszerepet, valamint a Budapest Rádióban is munkát vállalt, ahol ő szintén nem kapott lehetőséget.

Abban kevesen biztosak, hogy lecsapott volna-e egy műsorvezetői feladatra, azt ugyanis gyakran elmondta magáról, hogy legfőképp író szeretne lenni. Bagi Iván éppen a második regényén dolgozik, amelyről most úgy nyilatkozott, intézetben felnőtt gyerekekről szól. Egy évvel korábban a Velvetnek adott interjújában is megemlítette ezt, a készülő regényét, de akkor a tartalmát illetőan azt mondta, egy ember története lesz, aki elveszti a varázsát. Ennél bővebben mindezt nem szerette volna kifejteni.

Magáról mintázta a hőst

Galéria!

Az első regénye Egy zsugorodás története címmel jelent meg a média mérsékelt érdeklődése mellett. A regény főhőse a történet szerint napról napra alacsonyabb lesz, dacára a cipőjében hordott sarokemelő zokninak, és egyre kopaszabb, hiába visel becsatolható póthajat. Saját bevallása szerint Bagi magáról mintázta a karaktert.

Hízékony alkatáról már akkor is említést tett. "Híztam. Megnézek egy híradót, amelyből felkavaró híreket tudok meg. Ideges leszek, tehetetlennek érzem magam, ezért enni kezdek. Általában ha akarod, megtudod, mi történik körülötted, de segíteni nem tudsz. Sertéssé süllyesztették az embert" – fejtette ki tavaly a testsúlya gyarapodásának akkori okát.

Bagiról ennél több személyes információt nem tudhatnak meg az ez iránt érdeklődők, a humorista szándékosan védi a magánéletét a nyilvánosság előtt. Amennyiben mégis szóba kerülne a téma, néhány éve csupán annyit közöl: van valakije, és a nősülést tervezi.