horoszkóp

Barabás Éva és a tapintatos bulvár

2006.03.17. 16:03
A Reggeli decemberben leépített műsorvezetőnője a Fókuszban fog visszatérni a képernyőkre. A tapintatot értékrendje élére tűző műsorvezető ezzel vélhetően nagy kihívás elé néz majd.

Barabás Éva az a tévés személyiség, akinek nevét bedobva a társaságban általában senki nem tudja, kiről van szó. Ez talán azért van, mert egy rövid MTV Híradós kezdet után csakis és kizárólag az RTL Klub Reggeli című műsorában láthatták őt a nézők Kovács Kokó István állandó műsorvezetőtársaként, és olyannyira hétköznapi jelenség, hogy magánéletének kurkászására még a bulvárlapok sem éreztek valódi ingert. Talán ezért is esett áldozatul decemberben Ábel Anita és Kovács "Kokó" István mellett a Reggeli megújulásakor a leépítéseknek, és Barátokközt Mónikával ellentétben az ő visszahozására azóta sem indult erőteljes nézői levéldömping.

Klikk a képre!

A műsorvezetőnő azonban meglepő módon nem tűnt el végleg a süllyesztőben: májustól a hirtelen elkismamásodott Fókuszban láthatják őt viszont a nézők - írja a Star magazin. Az RTL bulvárműsorának két oszlopos tagja, Marsi Anikó és a műsorvezetés mellett főszerkesztőként is működő Holló Márta ugyanis szinte egyszerre mennek majd szülési szabadságra, a csatorna pedig úgy döntött, az ő helyettesítésükre Barabás lesz a megfelelő személy. Holló az RTL Online-nak elmondta: magától nem jutott volna eszébe Barabás, de mikor felvetődött a neve, úgy gondolta, ez egy jó ötlet. Fókuszos debütálását megelőzően azért alapos kiképzés alá vetik az eddigi reggeli csevejműsor-vezetőnőt: először riporterként kell megismerkednie a bulvárműfaj diszkrét bájával, és bele kell tanulnia az adásszerkesztésbe is, míg képernyőre kerülhet.

Barabás saját bevallása szerint mindig igyekezett megmaradni a "kedves Barabás Évinek", értékrendjének legfontosabb elemeként pedig a tapintatot említi. A Due.hu interjújában úgy vélte: bár reggeli műsorában sincs meg maradéktalanul az értékközvetítés, de az a közszolgálati tévében sem jellemző, és neki itt legalább van lehetősége a saját értékeit is képviselnie. Tudomásul veszi, hogy vannak kötelező feladatai, de reményei szerint azért eddigi tevékenységéből lejött a nézőknek, mik a számára fontos értékek.

Ez alapján - a Fókusz stílusát és tematikáját tekintve - elmondható, hogy az elkövetkező időszak valódi kihívásokat tartogat majd a számára. Ő azonban nem tart ettől, sőt az RTL site-ján egyenesen azt állítja, mindig is vágyott a Fókusz csapatába, mert szerinte ez a műsor csupa "apró kedves és szomorú, fontos és tartalmas történetről szól", és így most ő is ezeknek a része lehet.

A műsorvezetőnő csak attól tart, hogy a jövőben a szokott koreográfiának megfelelően az ő magánélete is nagy nyilvánosságot kap. Mint elmondta, eddig egyszer hozták őt össze Kasuba L. Szilárddal, és az is nagyon rossz volt, ráadásul épp akkor jött össze jelenlegi barátjával, aminek ez a pletyka nem a legzökkenőmentesebb hátteret biztosította. Párjáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy nagy vitorlás, és másfél éve, egy adriai vitorlástúrán ismerkedtek meg. Azóta már Barabás is nagy vitorlássá nőtte ki magát: mint elmondta, a víz és a szabadság szerelmeseként Horvátország és Korzika mellett Venezuela partjait is behajózták már. Azt egyelőre nem lehet tudni, mikor terveznek házasságot vagy gyereket, de Barabás új műfajának megfelelően várhatóan ennél pontosabb részletek is napvilágra kerülnek majd a jövőben. Nyilván a Találkozásokban.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft