horoszkóp

Élvezte a lovakat a közönségdíjas Playmate

2007.10.27. 10:00
Régi álma teljesült Bartha Adriennek, amikor lovakkal fotózták a Playboy címlapjához. Elárulta: 10 évvel ezelőtti botrányaival ellentétben ugyanis a lovakra szívesen emlékezik. A modell elégedett a képekkel, de a modellkedés mellett más is izgatja: szépségszalont szeretne nyitni.

Közel állnak a lovak Bartha Adriennhez, aki az idei Playmate-verseny közönségdíjasaként a férfimagazin november havi címlaplányaként lovakkal pózol. "Nagyon szeretem a lovakat, hiszen apukám zsoké volt. Sajnos édesapám elhunyt, így már nem tartunk lovakat, de nagyon sok szép emlékem fűződik hozzájuk" - mesélte a playmate, aki elárulta, abban reménykedett, hogy lovakkal fogják majd fotózni. Ez a kívánsága tehát teljesült is.

Klikk!

Maximális elégedettség

Bartha Adrienn szerint nagyon jó hangulatban telt a fotózás, mindenki elégedett volt a munkájával, köztük Nánási Pál fotós is. "Mivel öt éve modellkedem, nem volt probléma, minden simán zajlott" - mesélte a playmate, akinek lovas tapasztalatai minden bizonnyal segítségére voltak a fotózás alatt.

Nemcsak a stáb, hanem a modell barátja is elégedett a végeredménnyel. "A párom nagyon büszke rám" - mesélte Bartha Adrienn, aki azt is bevallotta, nagy álma volt a Playboy címlapján szerepelni, és úgy érzi, erre a komoly feladatra most érett meg igazán. Nem szeretne azonban élete végéig modellkedéssel foglalkozni: jelenleg egy szépségszalon megnyitását tervezi.

Már nem agresszív, csupán nagyszájú

"Vadóc lány, vagyok, nagyszájú, a playmate-jelöltek között én külön egyéniség voltam" - próbálta megmagyarázni, miért őt választották az idei verseny közönségdíjasának. A playmate szerint az ő stílusa megosztja az embereket, legidősebb indulóként pont a határozott egyéniségével fogta meg a közönséget: "Nekem volt a legnagyobb szám."

A múltjára azonban nem büszke, így nem is szívesen beszél a 10 évvel ezelőtti eseményekről. Azt mondja, inkább a jövőre koncentrál, ám annak ellenére, hogy már nem agresszív, ugyanolyan vad maradt: "Már nem verekszem, csak nagyszájú vagyok" - árulta el.