BB Évi szörnyűséges megpróbáltatásai látszólag sosem érnek véget. Nem elég, hogy gyermekének apja lelépett, amikor megtudta, hogy a lány terhes lett tőle, de most még Jancsikát is elveheti tőle a gyámhatóság, merthogy a lánynak súlyos elmezavarai vannak, és mindent elfelejt. Még jó, hogy legalább a bulvársajtó képben van.

A Story magazin június nyolcadikai számából most kiderült, hogy BB Évi kisfiát, a szegény kis Jancsikát a gyámhatóság felügyelete alá vette. A Story szerint "a lány elméje elborult, megszűnt minden önkontrollja", és ennek a súlyos állapotnak az okait kutatja, hogy hogyan kerülhetett valaki ilyen helyzetbe. A Storyéknál ezt könnyen ki is fogják deríteni, hiszen ők láthatóan sokkal többet tudnak BB Éviről, mint BB Évi saját magáról.

Hogy volt

Párkányi Éva ellen nemrég eljárást indítottak hivatalos személy elleni erőszak miatt. Múlt szerdán ugyanis elborult BB Évi agya, és randalírozni kezdett egy kaposvári kocsmában. A rendőrség beszámolója szerint a 25 éves kaposvári nő letépte az egyik alkalmazott nyakláncát, sőt a kiérkező járőrök láttán sem hagyott fel a randalírozással.

Az egyenruhások ezért megbilincselték, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol úgy ítélték meg, hogy megnyilvánulásai, dühkitörései és zavart magatartása miatt kórházba kell szállítani - közölte a Havaria Press. A nő ellen a rendőrség garázdaság miatt indított eljárást, a kórházi kezelőorvos pedig további megfigyelését tartotta szükségesnek.

Akár hét év böri is lehet belőle

Klikk a képre!

A héten BB Éva ügyvédje, Dr. Magyar Csaba elmondta a Blikknek, hogy amennyiben az ügyészség vádat emel Párkányi Évával szemben, és a bíróság bűnösnek találja, akkor akár hét évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik. A volt valóságshow-szereplő már nem kaphat felfüggesztett börtönbüntetést, mert egy korábbi pénzbüntetésének végrehajtását már felfüggesztették.

Csak trécselni járt a kocsmába

A Story most utánajárt, mi vezetett BB Évi teljes összeomlásához és a gyámhatóság beavatkozásához, ami azért jó, mert így legalább nem nekünk kellett utánajárnunk. A magazin úgy bogozza a szálakat, hogy már minden rendben lett volna BB Évivel miután megszületett a gyereke, csakhogy magányosnak érezte magát, és mivel a barátnői mind a kocsmában dolgoztak, elég sok időt töltött ott. Közben ő csak trécselni járt le az ivóba, de a környékbeliek rásütötték a piás bélyeget - folytatódik a Story-logika.

A magazin már az ezt megelőző számában megírta, hogy BB Évi családja úgy ítélte meg, hogy betegsége miatt alkalmatlan a gyereknevelésre, ezért elvették tőle a gyerekét, de akkor lapzártáig a gyerek visszakerült anyjához, mert Évi szülei szerint lányuknak visszatért a józan esze.

Totálkár

Csakhogy másfél nappal azután, hogy visszaadták neki a kicsit, megcsörrent BB Évi anyukájának, BB Terikének telefonja, hogy baj van, lánya nagyon furcsán viselkedik. Mire Terike rátalált, Évi semmire nem emlékezett, kiesett neki az elmúlt időszak. Ekkor Terike hazavitte lányát, majd a gyereket nővérénél helyezte el. Úgy gondolta, nem volt más lehetőségük, mert Évi az utóbbi időkben már mindent elfelejtett: például azt is, megetette-e a kicsit. BB Terike szerint a gyámhatóságot azért hívták segítségül, mert lánya önszántából nem lett volna hajlandó megválni gyerekétől.

A hatóság a gyerek mellé ezért hivatalból ideiglenes gyámot rendelt ki, a BB család újabb tagját, Évi nagynénjét, BB Jutkát. Mikor Évi szembesült azzal, hogy elvették a gyerekét, elborult a tudata, nem volt többé ura magának, egy pszichiátrián kötött ki.

A három hónapos Jancsikára most Évi nagynénje, édesanyja, a mama nővére és a dédmama vigyáz. Jancsika egyetlen szerencséje, hogy a freudi elmélet szerint nagyjából három éves koráig nem emlékezünk a dolgokra, addig meg talán valamelyik bulvárlapnak majdcsak sikerül kibogozni BB Évi életének kusza szálait.