horoszkóp

Bea asszony megmondja, mert teret kapott

dr
2007.03.20. 17:29
Gáspár Bea nem terhes, és majdnem minden mondata előtt felhívta a figyelmünket arra, hogy őszintén beszél hozzánk. Gáspárék first lady-je teret kapott a férjétől.

Miért vállalt szerepelést a Rettegés Fokában?

Hát azért, mert felkértek rá. Gondoltam, hogy kipróbálom magam egy ilyen helyzetben is. Tudtam, hogy lesznek extrém dolgok és azért is.

Kezd önállóan is feltűnni a médiában. Ez szándékos?

Semmi tudatosság nincs e mögött, de ez azzal függ össze, hogy Győző nagyobb teret enged nekem.

Miért, eddig korlátozta?

Neeem. Csak most már látja, ha önálló döntéseket hozok, akkor azok is ugyanolyan jók, mint mikor ő irányítja az életemet. Eddig az volt, hogy mindenfelé terelgetett, irányított, de most olyan elfoglalt, hogy nem nagyon van ideje apró dolgokra, amik lehet, hogy nekem fontosak, neki pedig nem annyira.

Nem készül arra, hogy átvegye az irányítást a családban?

Nem. Ennyivel bőven megelégszem.

Mit érzett kihívásnak a műsorban?

Itthon soha nem mennék fel egy húsz méter magas falra azért, hogy zászlót szedjek le. És véletlenül leesni, - mikor ki vagyok biztosítva - hát ilyet itthon tuti nem csinálnék. Magamtól nem tennék bizonyos állatokat a számba tíz másodpercre, de legyőztem az undoromat és a félelmemet. A magasságtól nem félek, inkább csak a zuhanástól. A tériszonyomat nem győztem le, de egy tapasztalattal gazdagabb lettem: le lehet esni bizonyos helyekről.

Milyen volt a család nélkül?

Nagyon hiányoztak a gyerekek, egyébként mindennap többször is telefonáltam nekik. A második vagy harmadik napon már annyira kimerültem, hogy teljesen kikapcsoltam. Este már csak arra vágytam, hogy letusoljak és az ágyba zuhanjak. Nem volt időm gondolkodni.

Katt!

Fáj, hogy Tv Paprikán tervezett műsora meghiúsult?

Megmondom neked az őszintét. Nagyon szerettem volna az a műsort, amit felkínáltak nekem. Jó lett volna kiélni a kreativitásomat. Szeretem nézni a Paprika Tv-t és az, hogy egy ilyen lehetőségem lehetett volna, csak örültem. Sajnos ezzel nem értettek egyet az RTL Klub vezetői és azt mondták: Bea, sajnos ez most nem lehetséges, nagyon szépen megköszönjük, ha megérted.

És ha könyvben adná ki?

Szakácskönyvem már van. Nem vonz a tévé. Az lett volna benne jó, hogy nem egyedül főztem volna, hanem Robival. Magyaros ételeket. Szerintem jól kijöttünk volna, és az a koncepció, amit mondtak, nagyon tetszett.

Ha lejár az RTL Klubos szerződésük, megcsinálja?

Hát nem tudom, hogy vissza lehet-e még térni erre, de ha igen, akkor természetesen.

Mennyire szeretne önálló lenni?

Nagyon. Mindig üres a pénztárcám. Tényleg, hihetetlen dolgok vannak körülöttem.

Például, hogy babát vár?

Nem várok, ez kacsa. Azt hittem beteg vagyok, de hála istennek nem vagyok az. Ha most olyan tények lennének, mint a betegség, akkor inkább várnék babát. De hála istennek nem vagyok se beteg, se terhes.

Szeretne még gyereket?

Nem.

Megtudja győzni Győzőt arról, hogy tegyen le róla?

A gyerekcsinálásról?

Igen.

Arról ne tegyen le! De a gyerekről igen. Abban a dologban, amiben most élünk, nem szeretnék még egy gyereket szülni. Ha ezek a dolgok elcsendesülnének, akkor talán. Fontos, hogy én se legyek pörgésben, meg maga az életünk sem. Ha ez megtörténik, akkor a kérdés még nyitva maradhat. De akkor se biztos, hogy azt fogom mondani, hogy igen. Vagy mit tudom én, ha mondjuk negyven éves koromra lassulunk le, akkor nem. Ha én azt mondom nem annyira szeretnék még egy babát, akkor szerintem ezt megérti.