horoszkóp

Béres Alexandra nyerő formában van

2007.11.20. 09:45
A fitneszbajnok és csapata egyhuzamban kétszer legyőzte Schobert Norbit és versenyzőit a Nagy Fogyás című műsorban. Béres Alexandra a kamerákon kívül is sikeres, curling csapatával ebben a hónapban két magyar versenyen is az első helyen végzett. Némi üröm az örömben, hogy a műsor versenyzőit egy kapszula miatt doppingtesztre küldték. Kérdezzen Béres Alexandrától bármit !

A Velvet olvasói legutoljára szeptember tizenegyedikén faggathatták Béres Alexandrát. Azóta azonban rengeteg minden történt vele, hiszen a TV2-n elindult a Nagy Fogyás című műsor, melyben Schobert Norbival mérheti össze az erejét. A legújabb fejlemény: egy rejtélyes kapszula miatt mindkét csapatot doppingtesztre küldték.

Klikk!

Harc

Bár az elején mindketten kijelentették, hogy ez a show nem róluk szól majd, hanem arról a tizenkét emberről, akiket le kell fogyasztaniuk, mégis úgy alakult, hogy heteken keresztül csak a kettejük között kialakult konfliktusról írtak a lapok. Schobert Norbi ugyanis azzal vádolta meg Béres Alexandrát, hogy engedély nélküli tablettákat ad csapata tagjainak. Időközben kiderült, hogy az ominózus készítmény alkalmazását nem tiltja a versenyszabályzat. Béres Alexandra, aki a forgatáson el is sírta magát, a Blikknek azt mondta, hogy még soha nem érzett annyi rosszindulatot és gyűlöletet, amennyit Schobert Norbitól kapott. Bár az edzőnő lapunknak bevallotta, szeretné, ha ellenfele bocsánatot kérne tőle, mindkét fél lezártnak tekinti ezt a vitát.

Konkurencia
Akárcsak Schobert Norbi, Béres Alexandra is kidolgozott egy életmódprogramot, és ennek kapcsán ő is piacra dobott egy nevével fémjelzett termékcsaládot. „Egyelőre az én módszerem a sikeresebb, több követőm van, mint Szandinak, ezért nem nekem kell bizonyítanom. Bár azt be kell valljam, hogy helyzeti előnyöm elsősorban abból származik, hogy az Update-módszer sokkal előbb debütált, mint a Súlykontroll. Mióta Alexandra megalkotta új étkezési programját, azóta többet és keményebben dolgozom, hogy megvédjem piacvezető pozíciómat" – nyilatkozta a Velvetnek Schobert Norbi pár hónappal ezelőtt. Az valószínűleg csak olaj volt a tűzre, hogy Béres Alexandra a műsor előtt bejegyeztette a nagyfogyas.hu domain nevet.

Nyerő formában

A Nagy Fogyás első adásában Béres Alexandra egyik versenyzője, Zsófi esett ki, aki nem bánta, hogy így alakultak a dolgok, ugyanis a műsor előtt azt nyilatkozta, legszívesebben lerúgná csapatkapitánya fejét. A második héten ugyan sikerült nyerniük – a Milánnal szexelő Boglárkának kellett mennie, de harmadik héten megint a Piros Csapatnak kellett megválnia valakitől, konkrétan Anikótól. A gyanúba kevert csapaton ekkor egyre inkább a széthúzás jelei látszottak. „Vezetőként nagyon nagy feladat, hogy összehozzam őket" – nyilatkozta az adás után Béres Alexandra. Ennek meg is lett a hatása ugyanis az edzőnő csapata fogyott a legtöbbet negyedik és az ötödik adásban. „Mostanra alakult ki a kötődés. Átbeszéltük a dolgainkat, és valami megmozdult, és ez nagyon különleges élmény volt nekem. Mostanra mindenki akarja a változást" – vázolta munkatársunknak a nyerő széria okát Béres Alexandra.

Doppingteszt

Természetesen nem kellet sokáig várni az újabb botrányra. A Bors információi szerint az egyik játékos fürdőköpenyének zsebében három barna drazsét talált Béres Alexandra csapatának egyik tagja, Anita. A műsor készítői bevizsgáltatják a készítményt, a versenyzőknek pedig részt kell venniük egy doppingteszten. A Nagy Fogyás mindkét csapatkapitánya meg van győződve arról, hogy a játékosok nem szegték meg a szabályokat. Béres Alexandra kijelentette, hogy csapatának tagjai már természetes étrend-kiegészítőket sem esznek. A doppingbotrány kirobbanásával párhuzamosan Gesztesi Károly, a műsor egyik sztárvendége, aki a Blikknek elárulta, hogy ő sem Schobert, sem Béres módszerében nem hisz, ő saját diétájára esküszik. „Egyébként is úgy gondolom, csak azért választják őket az emberek, mert kirakatemberek.” A színész állítólag annak sem örült, hogy a Kék csapatba került, mivel kapcsolata a lap információi szerint az utóbbi években megromlott Schobert Norbival.

Győzelem

A forgatás mellett Béres Alexandra természetesen ügyel arra, hogy elég időt szenteljen kedvenc sportjának, a curlingnek. A fitneszbajnok és csapattársai ebben a hónapban két magyar versenyt is megnyertek. November elején a Magyar Köztársaság Kupán győzedelmeskedtek, hétvégén pedig a Hungarian Curling Openen - olvasható Béres hivatalos honlapján. Szerinte annak köszönhetik a győzelmet, hogy nagyon összeszedettek voltak és reméli, hogy ez Európa Bajnokságon, melyet két hét múlva rendeznek meg, hasonló sikereket könyvelhetnek majd el. A végső cél az olimpián való részvétel. Nemrég Béres Alexandra egy másik álma is teljesült, a Budapesti Állatkertben ugyanis örökbe fogadott tizenkét apró testű, derby kengurut.

Béres Alexandra kedden 13 órától a Velvet Törzsasztalanának vendége. Kérdezze a műsorról, az újabb dopping vádakról, a curlingről, a kengurukról vagy kérjen tőle táplálkozási tanácsokat.