horoszkóp

Baby Gabi tejben fürdik

2006.03.31. 07:37
Az ex-Baby Sister lefogyott és beült Radnai tejes dézsájába. Az énekesnő új szólólemezre készül, költözködik és most éppen szingli, de azért nem adja fel. Napcelebje.

Baby Gabi, egykori Baby Sister valamikor régen elhatározta: egyszer megteszi, hogy levetkőzik a Playboynak, de aztán soha többet. Erre a legmegfelelőbb alkalom az idén április volt, és nem csak azért, mert a lány lefogyott januárban, hanem azért is, mert ez méltó visszavágás lehet Fekete Pákó beszólására.

Beszólós Pákót mindenkinek!

Történt ugyanis, hogy a hazánkban ékezetek nélkül is boldoguló Pákó néhány hónapja megjegyzést tett Baby Gabi hátsójára, ami felbosszantotta az énekesnőt, valamint valamiért Hajdú Pétert. A Névshowr műsorvezetője akkor meginvitálta az énekesnőt a Budapest Rádióba, reagáljon Pákó állítására és biztos, ami biztos, Radnai Pétert, a Playboy főszerkesztőjét is felcsörögték: mondjon véleményt.

"Hajdú megkérdezte Radnaitól, hogy szerinte szerepelhetnék-e a Playboyban" - meséli Gabi - "Ő azt mondta, már sokszor gondolkoztak rajta, nem is érti miért nem vált valóra. Nem is gondoltam volna, de egy héten belül hívott a Péter mi lenne, ha. Most az egyszer az életben bevállaltam, de aztán soha többet. Nagyon gyorsan történt minden, észre se vettem és kész lettek a képek."

Tejben vajban

A képeket Nánási Pál készítette stúdióban, Baby Gabi szerint ő aztán igazán tud bánni a nőkkel. "Azt mondták, én olyan Kleopátrás vagyok, és mivel ő tejben fürdött, teletöltöttek egy dézsát tejjel, abban mártóztam. De van olyan kép is, ami bambuszerdőben készült."

Szerkesztőségünk nyílt titokként kezeli az információt, mely szerint Baby Gabi már átesett zsírleszíváson. Az énekesnő nem tagadja, ám elmondása szerint az már olyannyira régen volt, hogy alig emlékszik rá. "Akkoriban pánikbeteg voltam, olyan gyógyszereket szedtem, amitől nagyon meghíztam. Meghalt anyukám, és még a mai napig fáj, pedig már lassan tíz éve. A pánikbetegség talán emiatt jött ki, meg a szerelmi csalódásoktól. Akkor csak a Baby Sisters volt számomra."

Zsírleszívás lelki problémára

A zsírleszívást amúgy elsősorban azoknak ajánlja a sztár, akik bírják a fájdalmat és, akiknek lelki problémát okoz a túlsúly. "Akkor nagyon rossz passzban voltam, azt gondoltam, segíteni fog, és így is történt. Nagyon jót tett a lelkemnek."

Mi azt hallottuk, hogy a zsírleszívással csak az a baj, hogy ha az ember nem mozog, hamar visszajön, de ezzel Baby Gabi nem ért egyet. "Nem olyan szinten jön vissza, és nem oda" - mondja - "Egykori 'teáskanna' problémám a fenekemen nem jött vissza, hála istennek."

Azóta már sok minden történt Baby Gabival: januárban szakított a barátjával, Binder Géza sztárfodrásszal, bár a haját ettől független a férfi csinálta a magazin számára. "Januárban lefogytam hat kilót. A Before-After szalonba jártam, amit orvosok, természetgyógyászok felügyelnek. Személyre szabottan állították össze az étrendemet, mert egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszel. Nekem nem vált be az Atkins módszer és a Norbié sem segített."

A fekete szépség így mostanában nagyon jól érzi magát a bőrében, lakásfelújít és várja az igazit, aki egyelőre még nem jött el. "Jelentkezők vannak. Voltak próbálkozásaim, de sajnos tovább kellett álljak. Készül a maxilemezem, amiről még nem mondhatok többet, de most fogunk videoklipet forgatni, április végétől lesz látható." Baby Gabi Álomvár című kislemeze augusztusban jelenik meg. Az énekesnő az eddigi csapatával dolgozik, és a barátnőjével írja a szöveget, mert azok így őszintén szólhatnak a saját érzéseiről.

Minket szerkesztőségileg meglep, hogy Gabi nem y-al írja a nevét, de ő ezt természetesnek tartja. "Én nem amerikai vagyok, hanem magyar. A baby a Baby Sisters-ből jött, olyannyira rám ragadt, hogy ezért lett ez a szóló nevem is. Sokakkal ellentétben én szeretem a nevem."

Az ex-Baby Sister amúgy még mindig jó viszonyban van egykori lánycsapatának tagjaival. "Ritkán beszélünk, Évivel sűrűbben, mint Klárival. Évi Írországban él, szerintem most piheni ki a fáradalmakat. Ezerhétszáz fellépés után van mit. Egyedül én maradtam a szakmában, persze szerintem Évi is vissza fog még térni." Mi megvárjuk.