Zalatnay melle miatt perel Terry Black

2006.07.29. 08:19
Terry Black úgy gondolja, ha Zalatnaynak arra van pénze, hogy új melleket csináltasson magának, ideje lenne, hogy visszaadja a tartozását is. Márpedig ha más nem, ő tudja, mibe kerül egy pár új női mell.

Terry Black, aka Rácz Károly nevéről ma már nem a hirtelen megjelenő, majd eltűnő műmellei jutnak eszünkbe, hanem Danika és szomorúról vidámra fordult sorsú testvérei, valamint az a tény, hogy Terry a jogorvoslat nagy barátja.

A mellek miatt

Ezúttal az elmúlt hetekben felröppent híresztelések miatt hívtuk fel Rácz Károlyt, miszerint ő és a lapokban Erzsi, Marika és Mária néven szereplő személyek úgy gondolják, hogy ha Cini új melleket tud vásárolni magának, akkor nekik is visszaadhatná a pénzüket, amit bebörtönzése előtt kölcsönkért.

"Ez egy teljesen normális követelmény" - kommentálta a kérdést Black. "És ez nem egy újabb per, hanem a büntetőjogi per folytatása, amit azért indítottunk csoportosan, hogy gyorsabb legyen a lefolyása" - mondta. Telefonbeszélgetésünkből az is megtudtuk, hogy ilyen pereket akkor szoktak indítani, ha valaki tudomására jut, hogy az adós bevételhez jutott. Márpedig egy pár új mell sokba kerül, így bevételt feltételez. A polgári pert az ismeretlen nők és Rácz Károly több mint egy hónapja indította, csak a bíróság elnapolta november elejére.

"Zalatnay október 26-án szabadulna, de nem fog szabadulni, ha a kedvezménye elugrik" - festette az ördögöt a falra Black. Ez pedig szerinte akkor lehet, ha újabb eljárást indítanak ellene.

A Fábry-pert szeptemberre halasztották

A nagy pereskedő hírében álló Rácznak meglepetésünkre egyébként jelenleg csak egyetlen pere folyik, Fábry Sándor ellen. A showman ugyanis az előadó édesanyját sértette meg egy megjegyzésével. Ez a per május 17-én kellett volna, hogy befejeződjön, de elhalasztották szeptemberre.

Danika édesanyja és Zalatnay egyazon a folyosón

A szövevényes perügyletek mellett gyermekeinek hogyléte felől érdeklődtünk Károlynál, aki az ismert Danika mellett annak két testvérét is neveli. Meglepetésünkre ennél a témánál is Zalatnay Saroltába botlottunk.

"Danika édesanyja, Vajna Éva ott ül a Nagy Ignác utcai börtönben ugyanazon a folyosón, mint Zalatnay és rajta keresztül üzenget nekem, hogy semmit nem vagyok hajlandó segíteni neki. És hogy nálam vannak az ő gyerekei. Nálam csak egy gyereke van, Zolika, a többieket hivatalosan örökbe fogadtam. Azt sem tudják, ki az a Vajna Éva" - mondta mérgesen Black hozzátéve, hogy gyerekei a média elgondolásával szemben nem közszereplők.

Mint mondta, a 11 éves Zolikát - aki jelenleg ideiglenesen szintén nála van - nem szándékozik örökbe fogadni, így az ő sorsa felől dönthet az anyukája, ám Danika - aki időközben öt éves lett - és testvére, a másfél éves Szandi hivatalosan is az ő gyerekei.

Kényelmesen élhetne a házában

Terry Black a Blikknek korábban elmondta, kényelmesen élhetne házában mulatója jövedelméből, ha anno Zalatnay nem az ő ingatlanjait adja fedezetül kétes üzleti ügyeihez. A műsorvezető azt állítja, 30 millió forintot bukott az énekesnő miatt, aki eközben Márton Csabával Amerikában szórta a pénzt. A három egynevű hölgy és Rácz a magyar celebritások sztárügyvédjét, dr. Magyar Györgyöt fogadta fel, hogy segítségével kapják vissza pénzüket.