Bochkor Gábor apa lesz

2006.11.02. 08:37
Jövő tavaszra várja első gyermekét Bochkor Gábor, a negyvenkét éves, nőfaló rádiós. Az anya Várkonyi Andrea, a Tv2 híradósa, aki már nem is számított rá, hogy terhes lehet. Bochkor korábbi barátnője, Molnár Anikó örül a hírnek.
Terhes Várkonyi Andrea, a tv2 Tények című műsorának vezetője - közölte a Színes Bulvár Lap. Újabb médiabébi várható, miután a leendő gyermek apja Bochkor Gábor, a Sláger Rádió műsorvezetője. Az SZBL információi szerint még a tv2-nél sem értesültek a terhességről.

Várkonyi Andrea a kizárólag Storynak nyilatkozott terhességéről. Korábban az orvosok azt mondták neki, természetes úton nem lehet gyermeke, ám az élet és Bochkor rácáfolt erre.

Andrea
Fotók: TV2.hu

Várkonyi Andrea elmondta, semmire sem vágyik jobban, mint egy gyerekre. A TV2 Híradósa –aki korábban sosem nyilatkozott a magánéletéről - a Story magazin olvasóit rendkívül részletesen beavatta abba, milyen stációk vezettek el odáig, hogy természetes úton mégis teherbe esett. A műsorvezető négy hónapos várandós Bochkor Gábortól, de ennek - a Híradó adásait látva - még nincsenek látható jelei.

Hormonális problémák

A nagy coming out jegyében Várkonyi elmondta, éveken át azt hitte, nem lehet gyereke. Mint elmondta, kamaszkora óta tudja, hogy hormonális problémái vannak, ami miatt orvosi vizsgálata járt, ezt azonban csak a legszűkebb családja tudhatta eddig.

Várkonyi említette, hogy az orvosai korábban azt mondták, gyógyszeres kezelés mellett teherbe eshet majd. Amikor a híradós hat évvel ezelőtt férjhez ment diákkori szerelméhez, dr. Szilvay Attilához, nagyobb hangsúlyt fektetett a gyógyszeres kezelésekre, de nem lett eredménye. A mellékhatások azonban késedelem nélkül jelentkeztek, hőhullámok kínozták, komoly látászavara lett, a közérzete évről évre rosszabb lett. Elmondta, majd’ megszakadt a szíve, amikor valamelyik ismerőse, gyereket szült, amíg ő a címlapokon arról beszélt, még nincs itt az ideje a gyerekvállalásnak.

Liptai Claudia volt mellette

Várkonyi folytatta a lapnak a történetet. Elmondta, tavaly egy nagyon fájdalmas anatómiai vizsgálaton vet részt, amelynek végén az orvos végzettségű műsorvezető levonta a következtetést, reménytelen, hogy valaha is teherbe essen. Erre a vizsgálatra elkísérte Liptai Claudia is, aki vigasztalta őt az orvosi konzultáció után.

Várkonyi arról is beszélt, ezeknek a gyötrelmek szerepe van abban, hogy tönkrement a házassága. Mint az korábbi cikkekből kiderült, a híradós házassága nem amiatt romlott meg, hogy a műsorvezető megismerkedett Bochkor Gáborral, de a válásban szerepe volt az új szerelemnek. A magazinnak adott interjú szerint Várkonyit új kedvese bíztatta, hogy történhetnek még csodák, és lám, történt. Várkonyi elmondta, a terhessége első jeleit észre sem vette. A menstuációs ciklusának kimaradását a hormoningadozással magyarázta. A reggeli rosszullétek azonban egyértelművé tették a jelenséget.

Bochkorok

Molnár Anikó szerint nyugi van

A híradós elmondta, rengeteg nő hasonló problémákkal küzd, mint ami őt is érintette, és legtöbben belefáradnak a sok sikertelen próbálkozásba, és elvesztik a hitüket. A műsorvezetőt megpróbáltuk elérni a magazinban néhol dodonai homállyal fogalmazott mondatok miatt, de a telefonját hosszú időre kikapcsolta. A leendő apa az eddigi elveihez híven ezúttal sem szeretett volna nyilatkozni, mint azt közölte megkeresésünkre.

A pár környezetében folytattuk a keresést: Bochkor volt barátnői közül Osvárt Andrea nem válaszolt a hívásunkra, Dobó Kata a Szabadság, szerelem Los Angeles-i bemutatóján van, mint egy munkatársától megtudtuk, Molnár Anikó azonban szívesen nyilatkozott a témában. „Örülök, ha a környezetemben mindenki boldog, mert akkor nyugi van” – mondta az egykori Nagy Ő, amikor közöltük a hírt, Bochkor Gábor apa lesz. „Nagyon örülök, hogy Gábornak gyereke születik majd. Érzelmileg már nem érint meg az eset, ezen a szerelmen már rég túlvagyok” – mondta Molnár Anikó.

Várkonyi Andrea barátnőjét, Liptai Claudiát is próbáltuk elérni, hogy gyakorló anyaként kommentálja a hírt, de nem válaszolt a megkeresésünkre, és egyelőre a TV2-től sem kaptunk választ arra a kérdésre, mit terveznek, ha Várkonyi Andrea elmegy szülni.