Kapócs Zsóka és Kamarás Iván a Bonnie és Clyde című darabban közösen lép színpadra, és köszönhetően a forgatókönyvnek a valódi énjükhöz képest teljesen ellentétes karaktereket alakítanak. A bűnözőpáros ugyanis bármit képes feláldozni egy médiabotrány összehozásához, míg Kapócs Zsóka és Kamarás Iván igyekszik elzárni magánéletét a nyilvánosságtól.

A Velvet munkatársai premier előtt megnézhették Kapócs Zsóka és Kamarás Iván első közös munkáját, a Bonnie & Clyde című kétszemélyes darabot. A pár öt éve él kapcsolatban, és köszönhetően Orlai Tibor megkeresésének december 5-től a színpadon is együtt láthatjuk őket.

Nézzen képeket a Bonnie & Clyde próbájáról!

A Bonnie és Clyde darabot, amely tulajdonképpen egy hírnévhajhász rablópáros története, Zöldi Gergő részben Kamarásék magánélete alapján írta: felmerül a színdarabban a találkozásuk valódi és színesített változata, és eljegyzésük is bekerült a darabba, igaz itt a rögtönzött lánykérés után egyből kimondta a pár a boldogító igent.

Kamarás: kíváncsiság övez minket a média miatt

A pár egyáltalán nem szeretné nyilvánossá tenni a magánéletét, ennek ellenére sokat írnak róluk, olyat is, ami igaz és olyat is, ami nem. „Aki megnézi a darabot, azért ráismer bizonyos dolgokra, amelyek a valódi életünkben is így vannak”, mesélte Kapócs Zsóka. „Egyfajta kíváncsiság övez minket. Van, aki szeret minket, van, aki kevésbé, de nem hagyjuk hidegen az embereket, és talán emiatt megnéznek minket”, mondta Kamarás Iván.

Tulajdonképpen nem is ismernek minket

A sajtó érdeklődése akár pozitív hatással is lehet a darab sikerére, azonban Kamarás Iván szerint nem olyan egyszerű megfogalmazni, hogy a szenzációvadász cikkeknek mi is a hatása. „A média pozitív vagy negatív hatását talán abban lehetne mérni, hogy kinél hogyan csapódott le egy hír, és a média által mutatott kép alapján kedvel-e minket, vagy nem”, mondta Kamarás. „Hiszen nagyon sok ember tulajdonképpen nem is ismer minket. Nem mindig azt a képet mutatják meg, amit mi szeretnénk, vagy mi mutatunk magunkról”, tette hozzá.

Nézzen képeket a Bonnie & Clyde próbájáról!!

Cseszegetésnek tűnt a jó szándék

Kapócs Zsóka arra a kérdésre, hogy mennyit változtatott kapcsolatukon a közös munka, elmondta, hogy korábban jól fogadták egymás kritikáját, azonban most észrevették, hogy jobb, ha nem adnak egymásnak tanácsokat, mert most a jó szándék inkább cseszegetésnek tűnt. Persze azért jó dolgok is származnak abból, hogy együtt állnak a színpadon. „Nagyon jó érzés a végén, amikor ott állunk, egymásra nézünk és tudjuk, hogy mind a kettőnk munkája benne volt”, mondta Kapócs.

Fellépni a Moulin Rouge-ban óriási adomány

Kamarás Iván azon túl, hogy közösen léphetnek színpadra, azt is nagy szerencsének tartja, hogy a darabot a felújított Moulin Rouge-ban tűzték műsorra. „Az, hogy a Moulin Rouge-ban játszunk, nagyon jópofa lehetőség. Amikor felújították, én is gondolkodtam, hogy jó lenne fellépni itt, és óriási adomány a sorstól, hogy ez teljesült”, mondta a színész. „Azt gondolom, hogy ez egy méltatlanul elfelejtett hely, és szükség lenne rá, hogy itt minél több színházi est legyen”, tette hozzá.