Bódi Attila visszavonult és polgári életet él

dr
2008.08.14. 08:18
Bódi Attila négy év után visszatér egy kicsit a médiába. Bódi Sylvi öccse állateledelekkel kereskedik, amikor épp nem Zimány Linda szeretője, vagy reklámarc. A volt modell belátta, hogy a csillogás mulandó, ezért a polgári élet mellett döntött.

Bódi Attilát legkönnyebben Bódi Sylvi öccseként tudja a magyar szépirodalom-faló beazonosítani. Azonban Bódi nemcsak öcs, hanem szerető - konkrétan Zimány Lindáé - is. Volt. De ez még mind semmi, túl azon, hogy testvér és szerető, a fiatalember önállóan is képes levegőt venni, sőt annyira ügyes, hogy életben is tartja magát, mondhatni az autarkia jellemzi.

Bódi Attilát sok év - saját bevallása szerint, négy - után kérték fel arra, hogy vegyen részt egy promócióban. A modell vállalta, hogy a Campari arca legyen Sári Évi, Tommyboy és Zimány Linda mellett. „Értetlenül álltam előtte, de óvatosan alátámasztották, hogy miért rám esett a választásuk. A megrendelőnek én voltam az egyik ajánlott embere. Pedig már teljesen más irányban dolgozom. Ezt régi élmények hozhatták elő benne" - vonta le a következetést Bódi, aki nem fejtette ki az óvatos alátámasztás jelentését. A volt modell, mint megtudtuk még mindig az egyik állateledel gyártó cégnél dolgozik, de már nem területi képviselőként, hanem értékesítési vezetőként. A cég kezdetben Kedves Ferenc tulajdonában állt, és Bódi még akkor került oda, mikor nővére szerette a vállalkozót. A szakítást azonban túlélte az állás, és a volt testépítő bizonyított, sőt följebb is lépett a ranglétrán.

Nézzen gondolkodó modellt!

Üstökös, állateledel, tervezhető élet

„Van előrelépési lehetőség, mert most van egy nagy fúzió a cégnél. Én ebben látom a jövőt. Régebben ez Kedves Ferenc - magyar milliárdos, aki korábban Bódi Sylvivel járt, de aztán leigazolta Debreczeni Zitát - cége volt, de azóta többször eladták. Mióta itt dolgozom, 180 fokos fordulatot vett az életem. Gyakorlatilag az egész életem megváltozott: felköltöztem Pestre, a társaság, amiben mozogtam, teljesen kicserélődött. Más dolog foglalkoztatták az agyamat napi nyolc órában, mint eddig, úgyhogy jó irányba indultam el." Bódi belekerült a polgári élet sűrűjébe és elmondása szerint az egóját nem nagyon viselte meg a váltás. „Volt egy hétéves periódusom, amikor exhibicionista voltam, testépítéssel foglalkoztam. Akkor jó érzés volt felállni félévente a színpadra és megmutatni, hogy mit csináltam az elmúlt időben. Ez igazából három éve megszűnt, ami annak köszönhető, hogy megváltozott a világnézetem. Nem emeltem fel súlyt három éve, nem jártam castingon, csak és kizárólag külföldi fotózást vállaltam/vállalok. De csak fotózás, reklámfilmet nem. A régi életem eltettem egy kispolcra, jó pár évre."

Miután kiderült, hogy főhősünk megtért, arra is kíváncsiak voltunk, mivel tölti ki az űrt, amit a média hagyott maga után. „Egy főiskola, azaz a Budapesti Gazdasági Főiskolára járok, a munkám, és most vettem egy lakást, azt újítom fel épp, úgyhogy elég sok dolgom van. Ha van egy kis szabadidőm, akkor továbbra is hódolok a horgászatnak. Igyekszem ott szerepelni." Bódi Attila azt is kifejtette a Velvetnek, hogy a „kevesebb, néha több" azaz „a nővéremmel ellentétben, én inkább a háttérben dolgozom, inkább egy komoly cégénél, egy viszonylag komoly pozíciót töltök be, és ott érvényesülök. Számomra ez fontosabb, mint a médiában az álcsillogás."

A volt modell szerint egyébként is csak üstökös életű a celebség és ritkán fordul elő, hogy valakihez nemcsak vendégként érkezik a csillogás. Bódi vágya pedig ma már egy kiszámíthatóbb, tervezhetőbb élet, amit úgy érez: hosszú távon kifizetődőbb.