horoszkóp

Húgának adja nyereményautóját a Miss World Hungary

dns
2007.09.27. 17:01
Bodri Krisztina szerint húgának nagy szüksége van egy autóra, így a Miss World Hungary győzteseként neki járó Kiát a testvére kapja majd. Bodri Krisztina azt tervezi, a kínai világdöntőre egy kis polgári jogot visz magával, hogy esténként tanulja.

„Elhatároztam, ha esetleg megnyerem a versenyt és vele együtt a Kiát, akkor a húgomnak adom. Ezért is szerettem volna nagyon nyerni. Most vették fel őt a Testnevelési Egyetemre, és így legalább nem kell majd buszoznia. Nekem már van egy autóm, de majd az is lehet, hogy cserélünk”- tanúsította a testvéri szeretetet Bodri Krisztina a 2007-es Miss World Hungary győztese.

További szép nőiességet!

A versenyzőnek van már némi rutinja a szépségversenyzés terén, indult a Miss Balaton, a Miss Alpok Adria versenyeken, és két évvel ezelőtt a Miss Universe Hungary harmadik helyezettje lett. „Akkor még túl fiatalnak tartottak. Mostanra azonban már komolyodtam, nőiesedtem”- mondta a győztes, akitől éppen ekkor a zsűri tagjaként megjelent Bíró Ica köszönt el ezekkel a szavakkal: „további szép nőiességet kívánok.”

Amikor Bodri Krisztina a döntőre készült, és a művészeti vezető a harmincas évek zenei világát ismertette meg a versenyzőkkel, úgy gondolta, választ magának egy példaképet. Mint arról blogbejegyzésében beszámolt, ez az ideál Audrey Hepburn lett a számára. Megkértük, szubjektív szempontjai alapján foglalja össze a szépségverseny döntőjét.

Meg is hatódott

„Amikor az első tour, a koktélruhás indult, nagyon izgultam, és ettől rosszkedvem lett. Aztán megtudtam, az estélyi ruhás fordulót már nem pontozza a zsűri, pedig az volt a kedvencem, úgy gondoltam, a legerősebb köröm lesz. Az eredményhirdetésnél pedig azért törtem le picit, mert megkaptam a Herend Arca különdíjat, és azt hallottam a színfalak mögött, hogy aki ezt a különdíjat kapja, az már nem lesz dobogós. Ezért váratlanul ért, hogy én lettem az első, meg is hatódtam.”

Nem sokkal a felkészítőtábor előtt megjelent FHM-ben Bodri Krisztina bikiniben pózolt, ennek kapcsán elmondta, amint megtudta, hogy versenyben van az ország legszebb nője címért, visszamondta a további szereplést a magazinban. „A vetkőzés amúgy is távol áll tőlem.”

A mianmari konfliktus

Az elmúlt évek szépségkirálynői a világbéke hirdetését már cikinek tartják, de azért a világban zajló eseményekről is megkérdeztük a győztest, külön kiemelve a véres mianmari zavargásokat.

„Ezt a történetet most egyáltalán nem tudtam követni. Az elmúlt két hétben a kenesei felkészítőtáborban voltam, a külvilágból semmi nem jött át nekünk. Most majd hazamegyek, pihenek és utánanézek a világ híreinek”- mondta a szépségkirálynő, aki általánosságban így vélekedik a Miss World képviselte célokról.

„Nem azt mondom, hogy túl van ez az egész misztifikálva, mert a Miss World egy karitatív világverseny és jótékony feladatokat is el kell látni. Azzal, hogy szépségkirálynő lettem, szerintem inkább az emberek szemléletét tudom megváltoztatni, de társadalmi problémákat nem tudok majd megoldani.”

Esténként tanul a kínai hotelben

Bodri Krisztina mostantól a kínai világversenyre készül, ami szerinte nehéz időszak lesz a számára, mert két egyetemen tanul egyszerre. A Miss Balaton 2005-ös versenyének idején arról nyilatkozott, híradós műsorvezető szeretne lenni, és mint a Blikk.hu online szavazásának győztese, az olvasók kérdéseire is válaszolt, akik olyan triviákra voltak kíváncsiak, mint hogy milyen márkájú samponnal mos hajat. Az idei versenyen Bodri Krisztina már ügyvédnő szeretne lenni. Most szabadidejében is tanul, vagy Danielle Steel regényeket olvas kikapcsolódásképpen. Öt éve kapcsolatban él.

„November elsején indulok Kínába, december elsején lesz a világverseny, két héttel később pedig már vizsgaidőszak, úgyhogy szerintem viszek oda is tanulnivalót. Nem tudom, hogyan működik egy világverseny, de esténként majd próbálok tanulni. A jog teljes embert kíván.”