Bodri Kriszta visszavonul

dr
2007.12.08. 09:04
Magyarország legszebb nője visszavonul, mert úgy érzi, már mindet elért, amire vágyott. Hobbiból azért még fog modellkedni, mert az más kategória.

Bodri Kriszta megjárta Tolnát és Baranyát, bár Afrikára nemet mondott, mi mégis kedveljük. Az Esti Frizbi felvételén Hajdú „minden adásban elmondom, hogy megtaláltam az igazit" Péter arról kérdezte a királynőt, hogyan érezte magát Kínában, ahonnan december 2-án tért haza.

Bodri elmondta, hogy az egy hónap alatt hat kilogrammot fogyott, mert az ételek nagy többsége büdös volt, ezért rizsen és zöldségen kívül mást nem is nagyon fogyasztott. A versenyt nem akarta megnyerni, legalábbis ezt állította Hajdúnak, majd közölte, hogy többet nem indul szépségversenyen.

Nézzen Bodri Krisztát koronával a fején vagy anélkül!

A megdöbbenésből felócsúdva arra kértük a mi Miss Hungarynkat, hogy magyarázza el, miért döntött úgy, hogy visszavonul. „Úgy tudom, ha valaki megnyeri a Miss Worldöt vagy Miss Hungaryt, akkor már nem is indulhat több versenyen. Egyébként meg azután, hogy sikerült megnyernem a Miss Hungaryt, nem is szeretnék indulni többet. Kint lehettem egy világversenyen, képviselhettem az országomat, nekem ennyi bőven elég és ez nagyon jó érzéssel tölt el."

Fotózni azért még lehet

Mindenki megnyugtatására közöljük, hogy Bodri Krisztának hobbiszinten még szándékában áll modellkedni, tehát nem kell örökre elbúcsúznunk tőle. „Inkább rendesen fogok egyetemre járni, de amennyire a szabadidőm engedi, elmegyek majd fotózásokra." Mikor arra kértük a szépségversenyzőt, hogy summázza kínai tapasztalatait, ezekkel a mondatokkal lettünk gazdagabbak. „Összességében jó volt, mert nagyon érdekes világ. Láttam a legnagyobb szegénységtől kezdve a hatalmas építkezéseken át a hihetetlen gazdaságig mindent. Óriási ellentétek vannak az országban."

Az is kiderült, hogy a világversenyen résztvevők között nincs feszültség politikai ellentétek miatt, békésen éltek egymás mellett a széplányok. „Nem volt ilyenre példa. Maximum az volt, hogy akik spanyol nyelvterületről érkeztek, általában nem beszéltek angolul - ez olyan 8-10 lány volt - és ők inkább azokkal voltak, akikkel tudtak kommunikálni. A többiek teljesen nyitottan ismerkedtek. A szlovák lány például nagyon kedves volt velem. Két hét után tudta meg, hogy én vagyok a magyar lány, addig nem is tudtam, hogy beszél magyarul. Az elején angolul beszéltünk, aztán eltelt egy kis idő és egyszer csak megkérdezte tőlem - így, magyarul - hogy te vagy a magyar lány? Meglepődtem, hogy az anyanyelvemen szólt hozzám valaki. Akkor elkezdtünk beszélgetni egymással."

A második legnagyobb sajtóvisszhangot kiváltó hölgy a mi Bodri Krisztánk volt, aki annak köszönhette a népszerűségét, hogy az első újságcikk, ami a kínai sajtóban megjelent róla „porcelánarcú lány"- ként említette. „Többen azt mondták, hogy azért, mert a Kínában honos a porcelán és emellett nagy értékű dolog is, így természetes volt, hogy elkezdtek az arcommal kicsit többet foglalkozni." Bár a népszerűsége nem juttatta be az első tizenhatba, mégis büszkék lehetünk a kerámia arcú szépségre, mert egy miniversenyen második helyezést ért el.