Bódi Sylvi azt tervezi, egy főiskola elvégzésével dietetikussá válik, mert szereti az emberközpontú munkákat, és minden vágya, hogy segíthessen az embereken. Közben gömbölyded formáira edz, hogy azt végül egy külföldi pasi kapja meg. Az elmúlt két évben ugyanis nem találkozott olyan jelentkezővel, aki igazán megdobogtatta volna a szívét - na nem mintha az egész magyar férfitársadalmat megismerte volna. Jelenleg azonban inkább azt tartja elképzelhetőnek, hogy külföldön találja meg a Nagy Ő-t, de nagy a bizonytalanság.

Bódi Sylvi, aki mostanában ünnepli 28. születésnapját, fejébe vette, hogy dietetikus lesz, mert az nagyon emberközpontú munka, és minden vágya, hogy embereket gyógyíthasson. Egyébként ő is helyesen étkezik, bár az étrendjére a személyi edzője ügyel. "A személyi edzőm szokott terrorizálni, ő figyel az étkezésemre is. Sajnos, azt veszem észre, hogy nem ehetem meg ugyanazokat a dolgokat, mint tizennégy évesen, vagy ha mégis, akkor sem büntetlenül. Nem is annyira a kalóriákra kell ügyelni, inkább arra, hogy mikor, mit és mennyit eszem. Bármennyire szeretnék, az idővel nem tudok harcolni, a 30 év körüli nőknél pedig általában lelassul az anyagcsere" - mondta a Velvetnek Bódi.

Biztos vagyok benne. Vagy mégsem?

A modell nemrég azt fejtegette, külföldön keresné a szerelmet, hiszen az elmúlt két évben egyetlen normális párkapcsolatot sem sikerült kialakítania, mert nem volt olyan pasi, aki igazán elbűvölte volna. Sértődött kommentelőink persze egyből jelezték nemtetszésüket, így megkérdeztük Bódi Sylvit, miért vágyik jobban a külhoni szerelemre. "Ezzel nem a magyar férfiakat akarom bírálni, egyszerűen csak úgy alakult, hogy az elmúlt két évben nem volt normális párkapcsolatom. Ezzel nem is volt semmi baj, mert jól éreztem magam, de az ember alapvetően társas lény, és már el tudom képzelni, hogy odabújjak valakihez" - mondta a Velvetnek Bódi Sylvi, aki már csak azért is előnyben részesíti a külföldön köttetett ismertségeket, mert ott levetkőzheti bódisylviségét.

Még több pin up

"Kettő Bódi Sylvi van. Az egyik az igazi, akit a családom, barátaim, és persze én magam ismerünk. A másik pedig az a kép, amit a média kialakít rólam, és ezáltal válok sokaknak antipatikusnak vagy esetleg szimpatikusnak. Amikor ismerkedem, sokszor előítéletekkel indulok, ami nem feltétlenül negatív, de mindenképpen van. Külföldön nem ismerik a hazai karrieremet, önmagam miatt akarnak megismerni" - fejtette ki Bódi a közszereplőséggel járó hátrányokat, gondosan nem beszélve a számtalan pozitív lehetőségről.

A divattervezőként is működő Bódi Sylvi azért mégsem teljesen biztos benne, hogy mellőzné a magyar férfiakat, hiszen "igazán harmonikus párkapcsolatot ugyanolyan anyanyelvű, kultúrájú emberrel lehet létesíteni." A magát határozottnak tartó modell az elmúlt két év sikertelenségei ellenére egyébként szívesen emlékezett vissza ex-pasijaira. "Nagyon jó kapcsolataim voltak, és természetesen voltam már szerelmes magyar férfiba. Ennek ellenére azonban úgy gondolom, hogy nem visszafelé kell lépegetnünk, sokkal inkább érdemes a jövőre koncentrálni. Visszagondolva már a tinikori szerelmeken is csak mosolygok, pedig akkor azt gondoltam, ő életem férfija. A mostani fejemmel, érettségemmel azonban már úgy látom, azzal a fiúval nem lenne életképes egy kapcsolat" - tette hozzá a modell, akinek férfiideálja is 180 fokban változott az elmúlt évek alatt.

Pöszeséggel a szexisségért

"Fiatal lányként a szőke hajú, kék szemű pasikat kedveltem, most sokkal inkább a fekete hajú, fekete szemű fiúk érintenek meg" - mondta Bódi, aki azzal a hihetetlenül újszerű felfedezéssel comingoutolt, hogy az emberek igényei folyamatosan változnak. Bódi Sylvi úgy véli, a szeme előtt lebegő pin up stílust a magyar férfiak is kedvelik, ám költői fogalmazásával élve ez "egy örök harc, mert a nők mindig fogyókúráznak, pedig a férfiak jobban szeretik, ha egy nő gusztusosan gömbölyded, semmint elől deszka, hátul léc."

Bódi Sylvi képekben

A magát fogalommá alakító Bódi Sylvi nem tartja magát tökéletesnek, ám arra rávilágított, pöszesége cseppet sem zavarja, főleg, hogy a férfiaknak bejön a beszédhiba. "Van egy kisebb fokú pöszeségem, ami valamilyen - nem szervi - okból kifolyólag kialakult nálam, de engem nem zavar. A barátiam szinte már észre sem veszik, a férfiak nagy része szerint pedig ez a szexepilem" - mondta. "De amennyiben odáig jutnék, hogy műsort vezessek a tévében, akkor természetesen energiát szentelnék arra, hogy beszédtechnika tanárhoz járjak, mert nem szeretnék támadási felületet adni" - tette hozzá Bódi, aki szeretne véget vetni a modellekről kialakult "szép, de hülye" - képnek.

Szereti a drámát

Dietetikusi pályafutásáról alkotott víziójának kergetése közben egyéb elfoglaltsága is akad a modellnek. "Nemrég volt egy FHM fotózás, amin egy kicsit Angelina Jolie-ra hasonlítok. Mi ugyan nem utánozni akartuk Jolie-t, de az emberek mindig mindent hasonlítanak, ez egy ilyen emberi tulajdonság" - fogalmazta meg a sablonszerű gondolatot Bódi, majd hozzátette, közel áll hozzá a lapban megjelenített harcias stílus. "Én is egy kicsit vadóc vagyok, temperamentumosabb. Néha kell a lelkemnek 1-2 ajtócsapkodás, egy kis dráma. Alapvetően azonban abban hiszek, hogy mindent nyugodtan kell megbeszélni, felnőtt emberek módjára."

A fotózás mellett modelliskolájában is oktat, ahol egy kurzusért mindössze 120000 forintot gombolnak le a jelentkezőkről. "Újra indul egy kurzus a modelliskolában, mellette rendezvényszervezéssel is foglalkozom, és benne vagyok egy egyéves kampányban is" - osztotta meg velünk munkáinak széles skáláját Bódi Sylvi, akiről újabban leginkább Debreczeni Zita és Kedves Feri miatt cikkeztek a lapok.

"Nem szerettem volna belefolyni ebbe az egészbe, de bizonyos dolgok miatt rákényszerültem, és meg kellett védeni magamat. Hülyeségek jelentek meg, de nem feltételezem, hogy azt Zita vagy a sajtóreferense állították volna, elképzelhető, hogy mind csak spekuláció. Nem szerettem volna, ha csak a negatív oldalt látják az emberek. Gondolok itt olyanra, hogy miattam mentek szét Ferivel. Könyörgöm, ha két ember boldog, és minden tökéletes, akkor fel sem merül ott egy harmadik kérdése."