horoszkóp

Bujtor István számára felesége az ideális nő

2006.05.14. 09:00
A magyar Bud Spencer valódi hedonistaként szereti élvezni az életet, bár a nők esetében már jó ideje csak vizuális kalandokba merészkedik. A magyar macsó, Ötvös Csöpi feltalálója már húsz éve hűséges férj.

Bujtor István a Sándor Mátyás című olasz-magyar koprodukcióban lett a nők bálványa, majd Bud Spencer és Burt Reynolds karakteréből összegyúrt Ötvös Csöpi, a poszt-szocialista macsó figurájának köszönhetően zsákszámra kapta a rajongói leveleket. A színész azonban a Story magazinban azt állítja, soha nem élt vissza a népszerűség kínálta lehetőségekkel. Fiatal színészként ugyan nem volt ilyen visszafogott, de jó ideje - bár mindig is nagy tisztelője volt a női nemnek -, már csak vizuálisan élvezi a kihívásokat. Ennek oka pedig az, hogy több mint húsz éve megismerte feleségét, Juditot.

Szerelem, anyós, plafon

A színész szerint ez valódi szerelem volt első látásra, és azt is nagyon hamar megérezte, hogy Judit számára az igazi: pontosan a nőideálját testesíti meg, mivel magas, csinos és nagyon művelt, akire a mai napig akire fel tud nézni. Judit asszony emellett pontosan ismeri Bujtor működését is: már kapcsolatuk kezdetén, vőlegénye otthoni bemutatásakor pontosan tudta, hogy szerelme van olyan szórakozott, hogy elfelejtse az ilyenkor minimum illendő virágcsokrot. A figyelmes barátnő ezért megvette helyette a csokrot és lakásuk ajtajának külső kilincsére akasztotta. Igy amikor az érkező Bujtor rádöbbent, hogy valamiről elfeledkezett, a virágcsokorról azonnal rá is jött, hogy mi volna az. Az anyós persze értékelte, hogy ismeretlen fiatalember a véletlenül épp a kedvenc virágaiból köttetett csokrot, Bujtor pedig minden színészi képességét latba vetve állította, hogy mindez a megérzésnek köszönhető. A plafon épen maradt.

Mind Bujtor, mind Judit túlvolt már egy váláson megismerkedésükkor, a színész előző házasságából pedig két gyerek is született. Balázstól és Annától apjuk válása után sem szakadt el, de új felesége ezt az akadályt is jól vette. Azóta a színész kétszeres nagyapa, bár unokái túlzott mozgékonyságától néha szétizgulja magát.

Jó szelet fogott

Nem mintha ő nem volna mozgékony: a heti háromszori teniszparti mellett az Ötvös Csöpi karakterébe is beépített vitorlázás sem véletlen. Bujtor régóta űzi a sportot, sőt ötszörös magyar bajnok is, és övé a Balaton egyik leghíresebb, matuzsálemkorú vitorlása, a Rabonbán. Emellett borászkodással is foglalkozik, ami jól passzol ahhoz, hogy valódi hedonistához méltóan imád nagyokat enni, inni és élvezni az életet családjával.