horoszkóp

Elmarad Zalatnay Sarolta koncertje

2006.12.09. 10:07
A héten történt autóbaleset keresztül húzta Zalatnay Sarolta terveit. Sérülései miatt el kell halasztani a szerdára tervezett koncertet. Cini járni is alig tud, hát még színpadra állni. A megvásárolt jegyek visszaválthatók, a koncertet pedig februárban vagy márciusban pótolják.

Elmarad Zalatnay Sarolta koncertje. Az énekesnő ugyanis annyira megsérült a minap történt autóbalesetben, hogy nem tud színpadra lépni. Erről az énekesnő újabban menedzsereként is tevékenykedő jó barátja, Delhusa Gjon tájékoztatta a Velvetet.

Lelkileg is összetört

Cini nagyon rossz bőrben van, és nem csak a balesetben bekövetkezett nyaki- és gerincsérülése miatt, aminek következtében jelenleg a mosdóig is alig tud kivánszorogni. Lelkileg is teljesen összetört, amiért egy időre búcsút kell mondania a színpadnak. Attól tart, nem lesz alkalma többé a nagy visszatérésre.

Delhusa Gjon szerint azonban emiatt feleslegesen aggódik, a koncertet ugyanis csak elhalasztották. Várhatóan februárban vagy márciusban mindent bepótolnak. Pedig a jövő szerdára meghirdetett bulira 5-6 ezer jegy elkelt és a tévéreklámok hatására további 2-3 ezer eladásra számítottak a szervezők.

A megvásárolt jegyek nem érvényesek automatikusan a későbbi, egyelőre tisztázatlan időpontban megrendezendő koncertre, hanem visszaválthatók - közölte az énekesnő menedzsere.

Klikk!

Még nem tudják, hogy perelnek-e

A szombati balesetben nem Zalatnay Saroltqa volta vétkes, hanem a másik autó vezetője, amely nem adta meg az elsőbbséget és belerohant az énekesnő kocsijába. Cinit tűzoltók mentették ki a roncsból. Zalatnay így szerda óta nyakmerevítővel és lázcsillapítókkal fekszik.

Zalatnay Saroltának nagy szüksége lett volna a fellépésre, többek között azért is, hogy törleszthesse adósságait, amelyek miatt két évet töltött börtönben. Delhusa Gjon nem tudta megmondani, hogy a művésznő beperli-e balesetért felelős autóvezetőt. Egyelőre csak azzal foglalkoznak, hogy Zalatnay mihamarabb felépüljön.