horoszkóp

Az az álmom, hogy én legyek a világ legjobb aktmodellje

2009.02.18. 20:35
Czagány Klaudia, a CKM februári címlaplánya még zsenge korában kitalálta, mivel szeretne foglalkozni. Az aktmodell és szoftpornós lány, ha kiöregszik, szépségszalonba fektet, és ígéri, olyan főnök lesz, aki baráti viszonyt fog ápolni beosztottjaival. De addig is megmutatja, ha kell, az idomait. A sebészi kés csak a mellméreten dobott pár számot, egyébként természetes asszony ő.

„Már kicsi koromban a tükör előtt illegettem magam, az volt az álmom, hogy én legyek a világ legjobb aktmodellje” – ezt válaszolta a mi akartál lenni kiskorodban kérdésre Czagány Klaudia, aki a februári CKM címlaplánya lett. Czagány azt is elmondta a Velvetnek, miért kezdett soft pornózni – csak lányok szerepelnek a filmen, nem döngetik őket – és azt is megtudtuk, miért nem dolgozik férfiakkal. „Először akkor találkoztam ezzel a műfajjal, mikor egy fotózásra mentem, ahol közölték, hogy kellene egy kis videót is forgatni, nem elég, ha vetkőzöm. Kipróbáltam, egyből tudtam, hogy a véremben van. Volt, hogy tévútra tévedtem ebben a szakmában, de az a két ifjúkori botlásom már a múlté.”

Szeretek pornózni, de nem ez az életcélom

A címlaplány csak a mellét töltette fel, mert kicsinek találta, egyébként minden porcikájával meg van elégedve. „Egyből pózoltam, amikor valamelyik családtag előkapott egy fényképezőgépet, valószínűleg erre születtem. A pornó nem a szívem csücske, de ebből élek és szeretem csinálni, ám nem ez az életcélom” – foglalta össze Czagány a terveit, majd hozzátette, hogy az egy rossz kombináció lenne, ha utálná a szakmáját, mégis csinálná, bár itthon sok hölgy van ezzel így.

„Minden pénzt kisajtolok ebből, amit csak lehet, felépítem az egzisztenciám, utána nyitok egy szépségszalont. Nem lehet ezt sokáig csinálni, mert mindig lesznek fiatalabb, dolgozni akaró szép lányok.” Czagány hangsúlyozta, hogy semmilyen körülmények közt nem szeretne beosztott lenni soha többet, mert tapasztalatai szerint egy munkahelyen a beosztottak általában nyalnak a főnöküknek, és egymást fúrják. Minderre eladóként és recepciósként jött rá, bár hozzátette, az utóbbi munkahelyét mindezek ellenére szerette. Ő pedig olyan főnök szeretne lenni, aki a beosztottjaival baráti viszonyt ápol, mert szerinte ez nem csak nyugodt, de produktív munkahelyi környezetet is tud teremteni.

A fiúknak ad az ember egy gumit, aztán isten áldja őket

Czagány először kizárólag külföldi piacra dolgozott, de így is hamar kiderült a tágabb környezete számára, hogy miből él. Persze nem érdekelte, hogy mit mondanak a háta mögött rá, mert szerinte csak annak van joga megítélni őt, aki ismeri. „Soha senkiről nem mondok véleményt csak a munkáját ismerve” – mondta, majd hozzátette: minden csoda csak három napig tart, ezért sem aggódott ezen annyira. Szülei és barátja, ha nem is örültek a munkájának, beletörődtek. Egyébként a címlaplány igazából nincs nagyon tisztában azzal, hogy hol és milyen formában szerepelt már, erre akkor jöttünk rá, mikor arról kérdeztük, melyik címlapra a legbüszkébb. „Nem tudom, hol jelennek meg fotóim, filmjeim. Azt tudom, hogy voltam már a holland Penthouse címlapján. Nekem teljesen mindegy, kik keresnek meg, minden felkérésnek örülök, mert ez bizonyíték arra, hogy jó vagyok, el lehet veled adni egy újságot, jól dolgozom, nem vagyok csúnya.”

A címlaplány elmondta, ha gyereke lesz és esetleg lány, és ebben a szakmában akar elhelyezkedni, akkor majd jól ellátja tanácsokkal, de sokkal jobban örülne, ha fia lenne, mert őt nem kell majd annyira félteni. A fiúkkal nincs annyi probléma, ad az ember neki egy gumit, aztán isten áldjon.”