horoszkóp

Liptai Claudia a szülésről mesél

2006.08.05. 07:57
Nem sokkal azután, hogy minden részletét megtudhattuk az RTL klub aranyat érő Palik Vilikéjének világra jöveteléről, inkluzíve fájások és a köldökzsinór sorsa, most a rivális tévécsatorna sztárja, Liptai Claudia is mesélt a szülésről.

A Story magazin jóvoltából hat oldalon keresztül betekintést nyerhetünk a Liptai-Gesztesi szülők mindennapjaiba. A lap a házaspárt új házukban érte utol, ahol a fantasztikusan berendezett babaszobában még a függöny is óvja Panka Sárát a nyári fülledtségtől. A bensőséges riportból kiderül, Liptai Claudia és Gesztesi Károly csak úgy kapkodják egymás kezéből a kislányt, és ha nem épp adogatják egymásnak, akkor méregetik, etetik és büfiztetik.

Csipszet ettek, aztán szültek

A szüléssel kapcsolatban nem tudhatunk meg drámai részleteket, ugyanis semmi drámai nem történt. Liptai elmesélése szerint ő július 18-ra volt kiírva, de egy pár nappal korábban már elkezdet fájni a hasa, majd elment a magzatvize. Mivel nem tudta pontosan, hogy ami elment, az a magazatvíz-e, biztos, ami biztos, kihívta a szülésznőt, akivel aztán együtt elindultak a kórházba. Előtte Liptai Claudia azonban még lezuhanyozott.

Klikk a képre!

A sokáig titokban tartott kórházban a kismama hosszú órákat vajúdott mamája és barátnője társaságában, közben ettek csipszet is, majd a minden felhajtás nélkül, csendben megérkezett Panka Sára, a happy endre pedig még befutott a jó barátnő, Hegyi Barbara is. A szülést egyébként Orbán Viktor családjának orvosa vezette le, de ez Gesztesi szerint teljesen véletlen egybeesés volt.

Szamárháton üldözött

Liptai Claudia férje, Gesztesi Károly a Last minute című film forgatása miatt Rodoszon tartózkodott, így csak telefonon keresztül tudott lelket önteni feleségébe a nehéz órákban. Az új filmben gengsztert alakító, nemrégiben túlsúlyától is megszabaduló Gesztesi elmondása szerint épp szamárháton üldözte filmbeli áldozatát, amikor kislánya megszületett. Saját bevallása szerint meglehetősen nehezére esett koncentrálnia színészkedésre. Végül egy héttel a szülés után Gesztesi is látta kislányát, akivel kapcsolatban az első reakciója az volt, hogy milyen pici. Majd együtt hagyták el a kórházat, mert Liptai szerint ez így volt stílusos.