Csősz Boglárka jelenleg modellkedik konferanszié rendezvényeken, de színésznő szeretne igazából lenni, mert szerinte kevés, ha csak úgy három dimenzióban látják. A korábbi lemezkészítési terveit parkolópályára tette, és megkaptuk a választ a városi legendára, miszerint egy időben megnyert minden erdélyi szépségversenyt. Csősz Boglárka beszélt még a karizmáról és arról is, miért vállal el néha furcsa felkéréseket.

Csősz Boglárkával, az Apám beájulna című filmben megismert színésznővel, modellel a World Top Model választáson beszélgettünk. A versenynek ő lett volna a házigazdája, de erre azért nem került sor, mert a szervezők, akikkel már korábban is dolgozott együtt, nem fizették ki korábbi munkáit.

A színésznői vágyakkal rendelkező modellel arról beszélgettünk, mit csinált abban a majdnem három évben, amióta nem hallottunk róla.

Legutóbb azt mondta, Magyarországot egyfajta ugródeszkának tekinti a karrierjében, mielőtt erre rátértünk volna, gyorsan összefoglalta az elmúlt éveket: "2005-ben New Yorkban éltem, 2006-ban Ázsiában, és most újra itthon vagyok, de nem sokáig, mert most is úton vagyok folyamatosan. Most Olaszországban dolgozom főleg."

"Nem szeretnék teljes mértékben Magyarországon maradni. Majd valahogy megoldom, hogy itt is legyek, meg ott is" - folytatta a jelenleg még modell Csősz Boglárka.

Egyelőre modell

"Én inkább a modellkedésnél maradtam még. Ebben az évben lett volna egy másik magyar film is, de sajnos nem jött rá össze a pénz, és az első forgatási napok után lemondták az egészet. Most úgy néz ki, hogy valamikor januárban elkezdünk egy másikat" - válaszolta Boglárka, amikor a színésznői karrierről kérdeztük.

Saját modellségének három pillérét a következőképp jellemezte: "Sokszor fel szoktak kérni arra, hogy vezessek műsorokat, viszont szeretem nagyon a kifutózást is. Akkor nem lehet a személyiséget annyira kiadni, akkor inkább a testről és a mosolyról szól minden, viszont az egy másik része az egésznek. A fotózás meg egy harmadik, ahol valóban az igazi nőt lehet kifejezni a képeken."

Csősz Boglárka annak ellenére, hogy élvezi a modellkedést, nem akarja egész életében ezt csinálni. Most úgy gondolja, három-négy év múlva abba fogja hagyni."Nagyon szeretem, viszont nekem mindenképpen a filmszínészet az, amit tovább szeretnék vinni. Akinek úgymond személyisége van, és szeretne valamit megmutatni magából, annak ez nem elég, tehát az, hogy kívülről látják három dimenzióban, az nem elég" - mesélt vágyairól a leendő színésznő.

Jövő és legendák

Csősz Boglárka legutóbbi velvetes interjújának az volt az apropója, hogy lemezt készít, ezért a zenészi pályáról is megkérdeztük: "Elkészítettünk egy pár demóanyagot, de annyira elfoglalt voltam, hogy nem tudtam foglalkozni a stúdiózással is. Ez a része egy picit most le van fagyasztva, de biztos vagyok benne, hogy be fogom fejezni, mert már tervezzük a videóklipet is" - mondta a sokoldalú modell.

A jövő után a múltról kérdeztük Csősz Boglárkát, akiről azt érdemes tudni, hogy állítólag egy időben minden erdélyi szépségversenyt megnyert. A modell 1999 és 2002 között indult erdélyi szépségversenyeken, és valóban legenda lett belőle: "Nem tudom, hány volt már, de nagyon-nagyon sok. Ott ez ilyen legendaként él, hogy ami létezett, mindenen részt vettem és meg is nyertem őket."

A sok győzelem hátterében Csősz Boglárka a szemüvege mögötti karizmát sejti: "Akkor én még szemüveget viseltem, azóta volt egy műtétem. Akkor úgy ismertek, hogy az az én karizmám. Lehet látni a régi képeken, hogy szépen korona a fejemen, szemüveg rajtam, szépen kisminkelve."

Végül arra voltunk kíváncsiak, hogy Csősz Boglárka miként került olyan jó kapcsolatba egy tisztítógéppel, hogy azt reklámozza. A jelenleg még modell ekkor egy szép történetet mesélt el arról, hogyan kell segíteni a kicsiket:

"Egy nagyon kedves ismerősömnek csináltam meg. Az az igazság, hogy megvannak a komoly szerződéseim, és csinálom azokat. Aztán vannak olyan munkáim, amik tényleg csak a magyaroknak szólnak, és csak azért csinálom meg, mert felkérnek rá, és olyan szívesen vállalom, hogy nem is tudom elmondani. Tudom azt, hogy kevés a büdzsé, meg alacsony költségvetéssel dolgoznak, és nem lesz olyan minőség, de mindig azt szoktam erre mondani, hogy meg kell a picit csinálni, mert abból lesznek a nagyobbak."