Csifó Dorina húszévesen elkezdi a 10. osztályt

2008.04.30. 09:19
Csifó Dorina befejezte a sorozatokban való szereplést, a színházra és elsősorban a tanulásra kíván koncentrálni a Barátok KÖzt helyett. Négy év múlva legkésőbb le is érettségizik.

Csifó Dorinában először 2006. novemberében fogalmazódott meg, hogy muszáj a tanulmányaival foglalkoznia, ezért előbb-utóbb kénytelen lesz elhagyni a sorozatot. A színésznő a színházban is több időt szeretett volna tölteni és a családjára is szánt volna valamennyit szabadidejéből. „Éreztem, hogy mennem kellene, és ezt nem rossz értelemben mondom." Elmondása szerint szerencsére minden jött magától, az elválásról pedig időben tudott egyeztetni  mindenkivel.

Az új Temesvári

Miután megszületett az elhatározás, és kiderült a távozás időpontja is, meghirdették a castingot. "Nem volt beleszólásom, ez az ő reszortjuk. Három lány maradt az utolsó fordulóra, és pont akkor mentem be a stúdióba, mikor Kata volt ott. Mondtam is, hogy neki szívesen átadnám a stafétabotot. Egy picit hasonlít rám, de ettől függetlenül is nagyon érdekel, meg fogom nézni. Bár ez nem volt szempont, mikor kiválasztották. Konkrétan egy 18-19 éves, karakán lányt kerestek."

A Blikk szerint a színésznő meghatódott a búcsúestjén, amit a Velvetnek sem tagadott. "Nem túlzás, ez így volt, sírtam. Le kellett zárnom egy olyan dolgot, ami már nem lesz. Nem fogok velük találkozni minden nap" - öntötte szavakba szomorúságát Csifó. Mivel nem dolgozott ennyit egy helyen még, arra az elhatározásra jutott, hogy jövőben legalább hetente meglátogatja kollégáit, akiket az évek alatt nagyon megkedvelt. 'A társaság fog hiányozni, de a barátnőmmel Fruzsival, amúgy is beszélünk nap, mint nap" - tette hozzá.

Csifó Dorina sírt a búcsúján

Úgy érzi, elég időt hagyott ki, lassan húsz lesz, ezért be kell fejeznie azt, amit 14 évesen abbahagyott. Mindegy, hogy mikor fogok leérettségizni, elrontottam. Még mindig vannak görcseim, ha egy tanárnak kell megfelelnem. Ezért 9. osztályt végzem most, szerencsére olyan iskolába járok, ahol előre lehet tanulni. Van mit tanulnom, még nem is álmodok arról, hogy felnőtt szerepet játszom a színházban. Fiatal vagyok és bohém" -  indokolta a aktuális állapotát.   

A Barátok közt legfiatalabb Temesvárija azt is elmondta, hogy a hosszú távú tervei közt szerepel, hogy a színművészetin folytatja felsőfokú tanulmányait. Emellett azt is kijelentette, hogy soha nem fog levetkőzni egyetlenegy férfimagazinnak sem, mert iszonyatosan gátlásos. Még a forgatáson is zavarták az önjelölt nézők, azaz azok, akik bár nem szerepeltek az adott jelenetben,  mégis megtisztelték társaságukkal a forgatás ominózus jeleneteit. Azoknak, akik pedig szakmailag ösztönözték és tanították a mai napig hálás.