horoszkóp

Czene Attilának megmondták, hány alsógatyát vihet

2008.10.04. 10:20
Olimpiai bajnok úszónk, Czene Attila is szerepel az RTL Klub-on hamarosan induló dzsungel show-ban, a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban. A szereplők már kint vannak a helyszínen. Czene Attila szerint erre a megmérettetésre nem lehet igazán felkészülni, a helyszínen kapják majd az igazi sokkot.

A szervezők megkérték a sztárokat, köztük Czene Attilát is, hogy kevés ruhát vigyenek magukkal, hiszen a helyszínen kapnak felszerelést. A sportoló kijelentette, hogy jelenleg nincs olyan dolog, amitől nagyon tart, de majd a helyszínen kiderülnek a félelmei. Abban bízik, hogy lesznek olyan feladatok, ahol az eszüket kell használni.

Czene Attilát váratlanul érte a felkérés, de nem habozott sokat és elvállalta a szereplést. A sportolót régebben hívták a Rettegés Foka című műsorba is, de azt visszautasította, mondván: ő nem egy cirkuszi majom. „A Celeb vagyok azért más, mint a többi hasonló műsor. A szervezők elmondták, hogy semmi sem kötelező. Aki úgy érzi, hogy le tudja győzni a félelmeit, az megcsinálja a feladatot, de nem kényszerítenek olyanra, amit nem akarok. Például csótányt nem szívesen ennék. Ezek a dolgok az ember gusztusára vannak bízva. ”

Klikk!

Somával ellentétben a sportolónak a játékra való felkészülése annyiból áll, hogy utána nézett interneten, pontosan hova is mennek, milyen a hely élővilága és mentálisan megpróbál azonosulni a körülményekkel. Czene biztosított minket arról, hogy feleségének, a táncos Bánhidi Petrának nincs oka féltékenységre, hiszen őt tartja a legszebb nőnek. Pedig a dzsungelben az egykori szépségkirálynő, Horváth Éva és az énekes Dér Henrietta is szerepelnek majd. Hiába a fürdőruha, úszóbajnokunk nem a lányok csinos testét figyeli majd, hanem hogy milyen izomzattal rendelkeznek.

Czene saját bevallása szerint az utóbbi időben igencsak ellustult. Abbahagyta a kemény sportot, időnként lemegy az uszodába, de csak akkor, amikor jó idő van. „Nemrég jöttünk haza az olimpiáról, ahol ugyan dolgoztam, de csak a háttérben. Szerencsére volt egy kis időm, hogy kifújjam magam. Ez a felkérés pont jól jött, mert csak januártól kezdek bele egy új vállalkozásba, így Petra is bíztatott.”

Czene Attila és felesége pont egy évvel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget a Bazilika oltáránál. A Szombat Esti Láz nyertes párosa több mint háromszáz vendéget hívott meg az eseményre, a nászutat pedig az ifjú férj teljes titokban szervezte, így még az arának is nagy meglepetés volt a párizsi út.