A Barátok közt Pandája boldog házasságban él Kinizsi Ottóval, életük leginkább kislányuk körül forog, de a színésznő ma már eljutott odáig, hogy képes nem csak gyerekruhákra költeni a pénzét.

A 32 éves Deutsch Anita és 24 éves férje, Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatásán találkoztak, ahol - a nagy korkülönbség ellenére - rögtön egymásba szerettek. A pár a Storynak úgy fogalmazott, szeretetük egymás iránt csak még jobban elmélyült, amikor egy évvel ezelőtt megérkezett kislányuk Emma. A kislány kíváncsi és érdeklődő - nyilatkozta a büszke kismama a Blikk egy régebbi cikkében: nagyon jól lehet kirakatokat nézegetni vele.

Minden Emmáról szól

#alt#
További képek »

A pár egy időben szinte mindent Emmának rendelt alá, ezért Kinizsi sokszor kérte is feleségét, hogy legyen egy kicsit önzőbb, hiszen anyai szeretete olyan méreteket öltött, hogy még azokból az utalványokból is a gyereknek vásárol, amiket ő kap ajándékba. A színésznő azt mondja, megfogadta férje tanácsát, hiszen újabban kiegyensúlyozottabb és ki tud kapcsolódni még akkor is, ha távol van gyermekétől, és most már bizonyára magának is képes vásárolni.

Apuka helyén marad

A sorozatszínésznő szerint azért férje sem túl következetes, mert őt éppúgy nem lehet kirobbantani a gyerekszobából: miközben neki azt hajtogatja, hogy egy szülő is lehet néha önző, ő maga is minden szabadidejét otthon tölti velük. A jelek szerint tehát senki nem megy sehova - persze a Barátok közt forgatásán kívül, de ide meg viszik magukkal a gyereket.

Magánügy

Deutsch esküvőjük idején már láthatóan terhes volt, ezért sokan úgy gondolták, emiatt volt sürgős az egybekelés. A pár akkor ezen nagyon megsértődött, és megfogadták, hogy gyereküket nem fogják megmutatni a sajtónak, de ezt persze nem sokáig tudták tartani. Emma ugyan még nem szerepel naptáron, mint Kiszel Donatellácska, de ez szüleinek nem is célja: mint elmondták, magánéletüket ezentúl is szeretnék megtartani maguknak.

Deutsch Anitáról pár szóban
A színésznő a Gór Nagy Mária színitanodában végzett, és kisebb színházi és filmszerepek után kötött ki a Barátok közt című sorozatban. Itt évek óta játssza Szilágyi Andreát (becenevén Pandát), aki karaktere szerint állandóan megbízhatatlan férfiakat választ magának, akik miatt persze állandóan szenved. Férjét, Kinizsi Ottót is a sorozatban ismerte meg. Bár sokan találgatták meddig tart kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt, négy éve boldogok. Tavaly nyári esküvőjük után ősszel kislányuk született.