horoszkóp

Debreceni Zitának elege van a hülyeségekből

2008.02.09. 07:31
Azt állították Debreceni Zitáról, hogy boltjában Dolce & Gabbana cuccokat árul, ami nem igaz. A modellnél itt telt be a pohár, megelégelte, hogy rendszeresen valótlanságok jelennek meg róla, unja már, hogy két munka között azzal kell töltenie az idejét, hogy cáfolja a róla szóló híreket.

„Van egy cipő, táska, bőrdíszmű üzletem Szolnokon, de ezek túl drága dolgok egy ilyen kis üzletbe" - mondta a Velvetnek Debreceni Zita, aki teljesen felháborodott azon, hogy valakik azt állítják, kis boltjában méregdrága Dolce & Gabbana termékeket árul.

A modell elmondta még, hogy most egy tévés munka miatt sokat van külföldön, és amikor itthon tölt néhány napot, akkor azzal kell foglalkoznia, hogy a róla megjelent valótlan dolgokat cáfolja.

Van, amikor akkora sületlenségeket hall magáról, hogy a forgatást is meg kell szakítania: „Tegnap a Viva tévét kellett felhívom forgatás közben, hogy cáfoljak egy ostobaságot".

Nincs a táskaboltban Dolce and Gabbana

A róla megjelent alap nélküli sztorik között olyanok vannak, hogy mostani párja - Kedves Ferenc, milliárdos - reggel magángépre száll vele, hogy Párizsban kávézzanak egyet, aztán gyorsan haza is ugranak.

Debreceni Zita szerint az a baj, hogy az emberek elhiszik, amiket róla írnak, és hiába próbál általában nevetni a róla szóló torz híreken, egy idő után már nem megy neki.

„Nem szeretem, ha nem szeretnek" - mondta Debreceni arra kérdésre, hogy miért foglalkozik rendszeresen a vele foglalkozó pletykák helyretételével. Hozzátette még, hogy hiába kap sok jót, ha úgyis a rossz dolgokat jegyzi meg. Ráadásul rosszat általában a háta mögött mondanak róla, ami később rendszerint visszajut hozzá is.

Bál van

Debreceni Zita kedvesével nyilvánosan az Operabálon jelent meg először, amiről a modell azt mondta: „biztos célpont vagyok, ha elmegyek. Most jelentem meg nyilvánosan a barátommal. Az a baj, hogy úgy alkotnak az emberről véleményt, hogy nem ismernek".

A fotósként is dolgozó modell elsőbálozó volt, és tetszett neki a fényűző mulatság: „Nagyon jól éreztem magam, sok mindenkivel találkoztam akikkel már régen nem".

„Nem járok ilyen nagy rendezvényekre, jól megvagyok nélkülük" - tette hozzá Debreceni, aki részben azért hanyagolja a nagy celebeseményeket, mert fölöslegesnek érzi őket, részben pedig azért, mert nem akar céltábla lenni.