Détár Enikő soha nem lenne háztartásbeli

nsz
2009.01.20. 11:50
A Reflektor háziasszonya nem bánja, hogy elfoglalt, és egy percig sem fordult meg a fejében, hogy feladja munkáját. A televíziózás mellett természetesen továbbra is játszik színházban, vannak koncertjei, és néha szinkronszerepeket kap. Bár már hat éve vezeti az RTL Klub magazinműsorát, úgy érzi, nem fog ráunni egyéb elfoglaltságai és váltótársa, István Dániel miatt.

Détár Enikő István Dániellel közösen hosszú évek óta vezeti az RTL Klub sztárokkal foglalkozó magazinműsorát, a Reflektort. A színésznőből televízióssá avanzsált híresség a Velvetnek elmondta, nem érzi visszásnak, hogy tulajdonképpen ő is egy közismert személy, akiről természetesen szintén jelennek meg hírek a sajtóban. „Amikor olyan anyag vagy adás készül, amiben én is szerepelek, akkor értelemszerűen István Dani vezeti a műsort. Fordított esetben pedig én konferálom fel a róla szóló híreket” – nyilatkozta Détár Enikő, aki nemrég a Fókuszban arról mesélt, ő hogyan reagál arra, ha gyermekei rajtakapják, amint férjével, Rékasi Károllyal éppen legintimebb házastársi kedvtelésüknek tesznek eleget.

Minden munka más okból jó

Több mint fél évtized után sem érzi azt, hogy egy idő után majd belefásul a Reflektor című műsor vezetésébe. „Az RTL Klub jót tett velem, hogy felkért erre a feladatra. Örülök, hogy itt lehetek most már lassan hat éve. Nem hiszem, hogy egyhamar rá fogok unni, hiszen István Danival felváltva vezetjük a műsort. És a Reflektor mellett ott van a színház, vannak koncertek, vannak fellépéseim, egyszer-egyszer még egy szinkron is. Természetesen, ha csak egy dolgot csinálnék, azt végtelenül unnám. Minden munka más okból jó.”

Elfoglalt kétgyermekes anyukaként sokszor felteszik neki azt a kérdést, hogy miként sikerül összeegyeztetni a sok munkát a családdal. „Nem gondolom, hogy ez csak a színészek vagy a tévések számára létező kérdés. Bizonyos szempontból nehezebb, de bizonyos szempontból pedig könnyebb, hogy az ember ezt a fajta életet éli, hiszen például mi nem dolgozunk mindennap. Van olyan anyuka, aki reggel ötkor kel, hogy beérjen a munkahelyére, egész nap a pénztárgép előtt ül, és csak este hatra ér haza. Szerintem senkinek sem könnyű az élete. Ma már a nőknek nagyon nagy százaléka dolgozik. Ezt kell megpróbálni tudomásul venni, és ezen belül létezni” – nyilatkozta Détár Enikő, aki hozzátette, egy percig sem fordult meg a fejében, hogy háztartásbeli legyen.