A gyermekpszichológia módszertanából ismerős rajzoltatós módszerrel vizslatott bele a Best magazin Kiszel Tünde kislányának lelkivilágába, és ott rúzst, házat, autót, valamint egy kiradírozható Kondor Csabát talált.

Ötéves kislányának születésnapi zsúrjára babazsúrt rendezett Kiszel Tünde, amelyre lánya ovis barátai mellé a Best magazint is meghívta. Donatella rutinosan vette az újságírói jelenlétet és szívesen rajzolgatott is nekik, míg családtagjai a meglepetés-tortát csempészték be lakásba. Természetesen Barbie-babásat.

Anyu=szemöldök

A zsengekorú interjúalany először édesanyjáról nyilatkozott, aki szerinte azért a legnagyobb a világon, mert mindent ő mond meg, és persze szép is. Ennek illusztrálására le is rajzolta Kiszelt, hosszú szempillákkal és dús szemöldökkel érzékeltetve a hasonlóságot, minden bizonnyal találóan.

A következő feladat egy ház, ami Donatella értelmezésében a jelek szerint a palota megfelelője. A kislány édesanyját és magát is odarajzolta az ablakba, majd azonnal anyja ruháira tért rá; mint elmondta, azért, mert anyjának rajta kívül ezek a legfontosabbak. A műsorvezetőnő nyilatkozatai ismeretében ez reális, sőt az is, hogy tűsarkúban főz vacsorát. Ez szintén Donatella rajzából derült ki, de nem mondható meglepőnek.

Ház, autó, rúzs, és a kiradírozható pasi

Donatella felnőttkori tervei közt ház- és autóvásárlás szerepel, valamint egymás simogatása óvodástársával és barátjával, Eduval. Ez anyja példája nyomán rögzülhetett, hiszen mint a kislány elmondta, anyja mindenkit szeret, persze rajta és a ruháin kívül. Ja, és még Kondor Csabát is. A műsorvezető toyboy párja a hitelesség kedvéért rajzra is felkerül, de Donatella előzékenyen - és nyilván nem önzetlenül - felajánlotta az újságíróknak, hogy kiradírozza. Donatella univerzumának a rajzok szerint több ember nem alkotja részét, de a cipők, ruhák, harisnyák és rúzs már most ugyanolyan fontos részei az ötéves celebritás életének, mint édesanyjának a bugyigyűjtemény.