Édesanyja szerint Hunyadi Donatella nem szokott nyilatkozni, annyit azonban tudunk róla, van egy szerelme az óvodában, szereti, ha Dolly énekel neki, és szeret római nevezetességeken ülni egy fotózás erejéig. A kislány Kondor Csabát nem komponálta rá Ideális család című festményére. Ma bekövetkező születésnapja alkalmából gratulálunk neki.

„Donatella nem szokott nyilatkozni, mert még csak ötéves”- hárította el korábbi kérésünket Kiszel Tünde, amikor kislányával terveztünk interjút készíteni. Hunyadi Donatella azóta betöltötte a hatodik évét, és a róla szóló bőséges forrást felhasználva nagyjából összeállt a portréja.

Nem Donatellácska

Kiszel Tünde szerint kislánya édesapja Hunyadi László üzletember, és szerkesztőségünket nemrég arról értesítette, hogy a Celebhatározóban tévesen Kiszel Donatellácskaként tüntettük fel a lányt, akinek vezetékneve valójában Hunyadi, a keresztneve pedig egyszerűen Donatella, „a Donatellácskát a sajtó képviselői találták ki, nem tudom, miért, én sosem szólítom így.” Az édesanya azt is hozzátette, a kislányról tévesen azt írtuk, a rák jegyében született, holott bak, igaz azonban, hogy az óvodában királykisasszony volt a jele.

Hunyadi Donatellát 2001-es születése után nem sokkal megismerhették a Budapest Televízió nézői, ugyanis Kiszel Tünde Sztárbabák című műsorának rendszeres résztvevője volt a kanapén a díszletelemként használt szobanövény mellett. Mint azt édesanyja többször is elmondta, Donatella szereti a reflektorokat és a kamerákat, hiszen ez szokta meg.

Klikk!

Legendák előtt

Amióta a kislány megszületett, Kiszel Tünde minden évben készít naptárt. A legutóbbi, 2007-es kiadvány a retusálás több vívmányával kiegészült, némelyik közös képük a negyvenes évek magyar színésznőiről készült low-key fényképek utólag színezett verzióit idézi, bár nem tudhatjuk, talán ez volt-e a koncepció, mintegy tisztelegve Karády Katalin és más legendák előtt .

Hunyadi Donatella több arcát megmutatta már a róla készült fotókon. A Kiszel Tünde honlapján megjelentetett képgalériában láthattuk a születésekor készült fotókat, majd a körülbelül harmadik születésnapján kattintottakat, amikor Dolly énekel neki a nagyszobában, és láthattuk egy kevésbé spontán pillanatban Rómában, amint édesanyjával nyaral a tengerparton. Mialatt Kiszel Tünde a habokban pózol a hajában egy piros virággal, addig kislánya sziklákon és más turistalátványosságokon üldögél. Kiszel Tünde szerint Donatella kész nő, imád szerepelni, énekelni, táncolni, és ez mind segíti az érvényesülést.

Ideális család

Hunyadi Donatella személyisége néhány kisebb nyilatkozatból körvonalazódik. Tudjuk például, hogy van egy szerelme az óvodában, de még nem teljesült be. Édesanyjáról elmondta, rajta kívül a ruhái a legfontosabbak számára, és ha főz, azt magassarkúban műveli. Donatella ezenkívül azt is sejtette, hogy Kiszel és Kondor Csaba kapcsolata nem tart majd örökké, Ideális család című festményére ugyanis nem komponálta rá Kondort. Nem sokkal később a magát azóta vidéki újságok sztárriporterének tituláló fiúval megszakadt a család kapcsolata.