Galambos Dorinának semmi nem megy szex nélkül

2006.11.13. 08:52
A Viva tévé költözik Pélyék rezidenciájába, hogy megfigyeljék, hogyan is élnek a magyar sztárok. Szegényekért egy fél világ izgul, hogy bírják majd folyamatos szex nélkül.

A Megasztár Gwen Stefanie-jának műsorvezetői ambíciói egyelőre kútba estek, ám a Viva látja a fantáziát a nagyszájú énekesnőben, ezért másfajta lehetőséget kínál számára, írja a Blikk. A prüdériáról ismert tévéadó mindenképp furcsa ötlettel állt elő: Dorinából valóságshowt csinálnak, merthogy az ő élete milyen érdekes.

Simple Life?

Ez még magában talán nem is lenne baj, képes annyi hülyeséget összehordani, mint Győzike, ha nem többet, a probléma csak az a dologgal, hogy Viváéknál elég kemény a cenzúra, ORTT-től való félelmükben már egy pisztoly puszta látványát is letiltják képernyőjükről. Hogy ez miért baj?

Hát csak azért, mert a csatorna nem mást talált ki, minthogy beles Pély Barna és Dorina közös kéjlakába, hogy a lelkes tinik láthassák, hogyan élnek a szupersztárok. Hát mi Velvetileg elképzeljük hogyan is élhetnek, és szerintünk abban nem sok köszönet lesz egy tizenkettes karikás műsorhoz.

Macika és az ő segge

Klikk!

Nem csak szerintünk, Dorina is odavan kicsit, hiszen mint a napilapnak elmondta, így majd nem eshet neki macikának (sicc) bármikor, pedig azt ő nagyon szereti. Igen, ezt már tudjuk, tulajdonképpen más egyebet nem is tudunk róluk, csak azt, hogy bárhol, bármikor egymásra fanyalodnak, és hogy van kádjuk a hálószobában.

Szóval Dorináék élete roppant izgalmas lehet, hiszen állandóan buliznak és dugnak, de ezt a részét a csatorna természetesen nem mutathatja meg a gyerekeknek, így most állandó bulizás és dugás helyett csak a jóisten tudja mit fognak csinálni a kamera előtt. Talán Dorina majd vacsorát főz a fáradtan hazatérő Pélynek, vagy ilyesmi.

Kételyek az énekesnőben is felmerültek, és nemcsak azért, mert nem szeretkezhetnek mostantól bármikor, hiszen a kégli telis-tele lesz kamerákkal, hanem azért is, mert mint elmondja, ők nagyon csúnyán szoktak beszélni otthon, amit persze megint nem lesz szabad mostantól.

Simpsonéknak nem ment

A valóságshow kísértetiesen hasonlít a Jessica Simpson és Nick Lachey showjára, akiket a házasságkötésüktől követett mindenhova a kamera, nincsenek is már együtt. De hát ők amerikaiak voltak, tele egy zsák pénzzel, mégse történt velük soha semmi, nyilván nem így lesz ez Galambosékkal, akiket vicces lesz majd elnézni, ahogy azzal szenvednek, nehogy valami csúnyát mondjanak, vagy nehogy lerángassák egymásról a ruhát. Mi szurkolunk, hogy kibírják.