horoszkóp

Gryllus Dorka bepasizott Berlinben

2006.06.11. 08:39
Gryllus Dorka már új barátjával jelent meg a Harag napja című, Magyarországon forgatott film premierjén, és a Best magazin is véletlenül épp a múlt héten tálalta a bréking információt, miszerint ismét szerelmes. Na jó, már egy éve az, csak eddig nem mondta.

Gryllus Dorka már új barátjával jelent meg a Harag napja című film premierjén, melyben Christopher Lambert mellett ő is feltűnik egy kisebb epizódszerepben. A Best magazin véletlenül épp a múlt héten tálalta a bréking információt, miszerint ismét szerelmes (na jó, már egy éve az, csak eddig nem mondta), de ezek közt persze nyilván nincs összefüggés.

Naiva a volánnál

Klikk a képre!

A színésznő két évvel ezelőtt új életet kezdeni menekült a német fővárosba. Szakmai karrierjére ekkor nem igazán volt használható a karrier szó, ráadásul az egész nyilvánosság az ő reakcióit figyelte, mikor kiderült, férje, Geszti Péter lecserélte őt Gregor Bernadettre. Itthon ekkor mindenki őt sajnálta, miközben ő csak arra vágyott, hagyják már békén. Gryllus szerencséjére nem egy Jennifer Aniston, pár határral arrébb simán el tudott bújni a nyilvánosság elől, és itt végre sikerült összeszednie magát. Mint a Bestnek fogalmazott: miközben az ember épp autóbalesetet szenved, nem az foglalja le, hogy mennyire rossz neki, csak kapkodja a kormányt - vele végül Berlinben állt meg az autó.

Új élet, új ismerősök

A német fővárosba egy filmrendező hívására érkezett, és azonnal a legkézenfekvőbb dologhoz fogott: meg kellett tanulnia a nyelvet. Egy barátnőjével lakott együtt és szingli-életmódra rendezkedtek be, így már egy karnis felfúrása is nem mindennapi kalandot jelentett az életükben. Viszont sokkal nyitottabb lett a világra - állítja az elmúlt két évre visszaemlékezve. A klisé szerint a szingli életforma egyik velejárója a nyüzsgő társasági élet, Gryllus is eszerint élt, így most már nem csak itthon, de odakint is kiépült köré egy baráti társaság.

Sőt

Amikor egy barátnője párnapos berlini villámlátogatásakor ottfelejtett egy pár cipőt a lakásban, ahol lakott, Gryllust kérte meg, hogy menjen érte. A lakás tulajdonosa, az 1967-es születésű Moritz Rinke író már tudta, kit várjon: nem sokkal azelőtt ugyanis felfigyelt egy interjúra a magyar színésznővel egy német lapban. Rinke és Gryllus a Best szerint néhány telefon és többhavi sms-ezgetés után, több mint egy éve lett egy pár, most pedig már az összeköltözésnél tartanak. Gryllus úgy érzi, most már sokkal érettebb, mint előző kapcsolatában volt, és jelenleg csak örül neki, hogy ismét boldog, a jövőre pedig nem gondol.