horoszkóp

Jól esik, ha nem azt kérdezik, mi van a Tibivel

2007.02.02. 16:46
Dukai Regina így foglalta össze a saját stílusát: zeneileg pop, emberileg vidám és bolond. Az énekesnő elmondta, néhány újságíró megsértődött már rá, amiért nem nyilatkozott a magánéletéről. Meglepődik és örül, ha a készülő lemeze, vagy más munkái kerülnek szóba.

A Casanova első sajtótájékoztatóján, fél évvel ezelőtt azt mondtad, gátlásos vagy, ha a színpadon táncolnod kell. Azóta a Szombat Esti Lázban is versenyeztél. Elmúlt a gátlásod?

Nem. A szerepbe, amit a Casanovában játszani fogok, nem tudtam belerázódni, majd csak nyáron kezdjük a próbákat.

Most mivel foglalkozol?

Klikk!

Több olyan prodzsekt van, amiről nem szeretnék beszélni, mert még nem készült el teljesen. Megszoktam már, hogy bármi felborulhat az utolsó pillanatban, úgyhogy inkább arról szeretek beszélni, ami már megvolt. Új lemezt kezdtem csinálni Dj Seiffertékkel. A szárnyaik alá vettek.

Ennek része például az is, hogy a szőke hajadat barnára festetted?

Nem. Azért választottam a barnát, mert meg szeretném óvni a hajam épségét. Ez nem imidzsváltás, csak hajszínváltás. Tönkrement a hajam a szőkítéstől. Egy darabig nem szőkítem, hogy ne essen le.

Néhány éve egy interjúban arról beszéltél, van néhány olyan dalod, amelyik nem felel meg a saját ízlésednek. Az újabbak közelebb állnak hozzád?

Már nem engedek olyan dalt feltenni a lemezemre, ami nem az én stílusom. Olyan dalokat szeretnék kiadni, amelyeket szeretek.

Kapcsolsz hozzájuk valamilyen imidzset?

Sosem próbáltam imidzsekhez igazodni. Sosem voltak olyan céljaim, hogy most akkor punk leszek, vagy rocker. Az énekesi pályán nem fogok változtatni a stílusomon, és az öltözködésemen, mindig sajátmagamat szeretném adni.

Milyen a stílusod?

Azt, hogy emberileg milyen, nehéz megmondani. Zeneileg könnyebben meg tudom fogalmazni: pop, mint eddig is. Azt, hogy milyen ember vagyok, a körülöttem lévők tudnák megmondani. Szerintem vidám vagyok és bolond. Nem szeretek komoly lenni. Ha komoly vagyok, annak nyomós oka van. Szeretek bolodozni, a barátaimmal csipkelődni, nevetni.

A sok bulvárlap közül hogyan döntöd el, melyiknek nyilatkozol?

Nézze meg képeinket!

Amit azt újságok írnak valakiről, azt nem lehet kontrollálni. Vannak olyan lapok, amelyeknek nem nyilatkozom, mert korábban olyat írtak le rólam, amelyhez nem járultam hozzá, vagy nem voltak velem korrektek. Nekem nem ér annyit a sajtó, hogy belemenjek csatákba. Ha felhívom az anyukámat, és ő sír, mert olyat írtak rólam, ami nem igaz, az nagyon bánt. Ha látom, hogy az az újság keres, amelyik már tett ilyet, kinyomom a telefont, és addig nyomom ki, amíg nem hagyja abba a hívást. Amiket pedig én választok, például műsorokat, azokat büszkén vállalok. Az újságokkal az a helyzet, hogy általában minden újságnál megvan az az egy ember, akiben bízom, mert az írja le, amit mondok. Van egy újság, amelyikre a megjelenések elején minden celebrity felhívta a figyelmem, hogy ne nyilatkozzak, mert kifordítják majd a szavaimat. Azt kérdeztem az ott dolgozó újságírótól, hogy mi értelme van ennek az egésznek? Ha gusztustalan cikkeket adtok le, előbb-utóbb egyik celeb sem fog szóbva állni veletek, és akkor miről írtok majd? Lehet, hogy azokért többet kapnak, de hosszú távon nem éri meg.

Nem tudom, melyik az a lap.

Ne nevesítsük.

A bátyádról viszont te nyilatkoztál.

Úgy gondolom, senkinek semmi köze a bátyámhoz, és a családom életéhez. Egy dolog miatt döntöttem úgy, hogy nyilatkozom róla. Az egyik lapnak megvolt a testvérem története, de nem tudtak hozzá mit írni, és akkor lehozták a Való Világos Segal történetét a tesóm nevén. Ha ilyen súlyos témával akarnak foglalkozni, akkor vegyék a fáradtságot, hogy utánanéznek a dolgoknak. Olyan színben tüntették fel a bátyámat, mint egy visszaeső drogost, és ennek köze sincs a valósághoz. Ezt nem hagyhattam.

A Szombat Esti Láz óta többen keresnek?

Több újságban voltam benne. Sokan azonban megsértődtek, hogy a szerelmi életemről nem beszélek, ezért nem hívnak fel. De ez nem számít. Nagyobb érték, és sokkal jobban esik, ha felhívnak és nem azt kérdezik, mi van a Tibivel, hanem hogy mi van a lemezemmel, vagy a musicalemmel. Meglepődöm, és örülök, hogy van még ilyen.