Fekete László szerint horgonyt kellene akasztani az olyan nők lábára, mint Dundika, hogy a földön maradjanak. A playmate úgy tartja, nem könnyű őt megbántani. Különösebben nem törte le az sem, hogy Kelemen Anna butának nevezte.

Fekete László nem lát sok lehetőséget azokban a lányokban, akik szépségversenyeken indulnak. Az erős ember ezzel Hornyák Hajnalka Dundikára célzott a Budapest Rádiónak adott nyilatkozatában. A Blikk szerint Fekete László ugyan nem ismeri személyesen a playmate-et, de pontosan tudja, hogy a legtöbb lány mire képes azért, hogy megnyerjen egy szépségversenyt. A lap szerint a műsorban úgy fogalmazott, hogy nem rajong az olyan nőkért, akiknek horgonyt kellene akasztani a lábára, hogy a földön tudjanak maradni. Hozzátette, Hornyák Hajnalka számára nem hordoz értéket.

Az erősember egyszerű ember

A nyilatkozatra válaszul a playmate elmondta, Fekete László egy egyszerű ember, így pedig ami a szívén, az a száján. Különben őt nem egyszerű megbántani. Saját bevallása szerint Kelemen Anna nyilatkozata sem bizonytalanította el.

Klikk a képre!

A Velvetnek meglepően őszintén nyilatkozó Kelemen Anna - aki nemrég bravúros módon felfedezte G-pontját - elmondta, nem tartja problémának, ha valaki megáll egy szinten, mint Dundika. „De el is lehet indulni ezen a pályán. Amúgy szeretem a Dundikát: nem egy okos lány, de nagyon aranyos”- mondta lapunknak. A Napi Ász erről kérdezte Hornyák Hajnalkát, aki elmondta, ő sem tartja magát egy kifejezetten okos nőnek, de az életben megállja a helyét. Nem érti ugyanakkor, hogy Kelemen Anna miért provokálja őt, amikor a döntő alatt egyedül ő hallgatta meg.

Énekesként és színésznőként nem bizonyított

Hornyák Hajnalka egyébként sem akar megállni „egy szinten”, néhány hónappal ezelőtt énekesi ambícióiról számolt be a Velvetnek. Arra utalt, még az Év Playmate-je választás előtti időszakban indult egy tehetségkutató versenyen, amit nem sikerült megnyernie. Ezután már gondolt arra is, hogy énektanárhoz kellene járnia, lévén a magas hangokkal problémái vannak.

A playmate-et színészi ambícióiban is akadályozták némileg, miután a Jóban Rosszban próbafelvételén nem sikerült elfogadható teljesítményt nyújtania a „szexi nővérke” szerepében. Az utóbbi időben a Playboy versenye volt a legnagyobb eredménye, amelyikről nemrég elmondta, annak idején Görög Zita tanácsolta neki, hogy a férfimagazinnal próbálkozzon, mert a modellkedéshez túl nagyok a mellei.

Lajcsi mögött összement a melle

Dundika a Színes Bulvár Lappal megosztotta, hogy plasztikai beavatkozásnak köszönheti a nagy melleit. A kronológiára térve elmondta, elsőként valóban nagy mellei voltak, de amikor Lagzi Lajcsi háttértáncosaként dolgozott, némileg összementek a kemény testmozgás következtében.

Hornyák Hajnalka legfőbb tanácsadója a barátja, az általa Legcsinek nevezett Laci, akihez idén nyáron feleségül szeretne menni Las Vegasban. Mostanában egyébként két férfival él közös háztartásban, a harmadik Legcsi legjobb barátja. Dundika nagyszerűnek nevezte az ezzel kapcsolatos felismerését, miszerint létezik barátság férfi és nő között.