horoszkóp

Dundikát az adrenalin ösztönzi

dns
2007.03.12. 11:19
Hornyák Hajnalkának víziszonya van, ennek leküzdése számára feladat. A playmate kipróbálta az autóversenyzést és a motorozást, de a vidámpark is sok izgalmat tartogat a számára. Dundika a szervezete adrenalin termeléséről beszél.

„Sosem hittem volna, hogy valaha kipróbálom a motorozást, vagy az autóversenyzést, de mégis megtettem”- számolt be büszkén Hornyák Hajnalka Dundika. „Van egy versenyautós barátom, aki rávett, hogy üljek be mellé az autójába, mert meg szeretné mutatni, milyen gyorsan megy. Elképesztő volt a száguldás. Azt mondtam utána, ilyet soha többet, de az adrenalin miatt kellett” – mondta a 2005-ös Év Playmate-je.

Az adrenalin miatt

Klikk!

Hornyák Hajnalka az RTL Klub Rettegés foka című műsorának szereplője, és azt mondta, leginkább az „adrenalin miatt” vállalta, hogy Buenos Airesbe repül stilizált körülmények közt rettegni. „Víziszonyom van, így aztán tudtam, hogy lesz majd vízzel kapcsolatos feladatom, de nem mondhatom még, mi volt az” – így aztán más kalandra tértünk rá.

„A motorozás is kizárt volt számomra sokáig” – tért vissza a playmate a gyors hajtás hormontermelő funkciójához. „Számomra a motorozás nagyon veszélyes, annyi balesetről hallok. Aztán egy barátom rávett, próbáljam ki. Reméltem, nem pont az alatt az egy alkalom alatt történik majd velem valami. Kipróbáltam, de persze nem én vezettem. És amikor megijedtem, és mondtam, menjünk lassabban, akkor persze gyorsabban ment. A szokásos elmélet. Többször nem is kísértettem a sorsot.”

A vidámpark izgalmai

Adrenalin
A mellékvese velőállományában keletkező hormon. A szintje a szervezetet érő stressz hatására emelkedik. Izgalom vagy veszély esetén fokozódik a termelődés, és ez a folyamat abban segít, hogy a májból a sejtbe juthasson a glükóz. Ezáltal emelkedik a vércukorszint, gyorsul a légzés, emelkedik a vérnyomás.

Mint arról Dundika beszámolt, a vidámpark is rengeteg izgalmat tartogat a számára. „A hullámvasút is adrenalint szokott okozni. A nagyra nem is szoktam felülni, épp elég nekem a kicsi, az is elég félelmetes” – nevetett a playmate.

A hormontermelésén kívül Hornyák Hajnalka jövőbeni terveire is kiváncsiak voltuk, de arról már kevesebb történetet hallottunk. Egy korábbi interjújában a modell arról beszélt, a Playboy versenyére kis híján két évig készült, többek közt úgy hogy sokat aludt. A verseny óta a legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye volt, hogy a magazin amerikai alapítója, a nyugdíjas éveit taposó Hugh Heffner meghívta Los Angeles-i villájába több más modellel együtt, akikkel közösen szerepelt az amerikai Playboyban. Több ajánlatot azóta nem kapott az anyamagazintól.

Dundika babonája

„A playmate-verseny óta is legfőképpen modellkedem. Kaptam egy kozmetikai cégtől ajánlatot, ami nagyon jól jött a szakámban. A modellkedést szeretem, sok örömet okoz”- mondta Dundika hozzátéve, a szépségiparon túli időkre is gondol már.

„A páromnak vannak különféle üzletei, abba szoktam besegíteni. Vannak azonban terveim, amiket saját magam szeretnék megvalósítani, persze a párom segítségével. Babonából nem szeretnék erről még többet mondani, majd ha összejön, visszatérhetünk rá.”

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft