horoszkóp

Szobor lett a meztelen Erdőhegyi Brigittából

dns
2006.08.14. 11:57
Erdőhegyi Brigitta egy olyan szobor elkészítéséhez állt modellt félmeztelenül, amelynek az üzenete, hogy a női szépséget nem lehet bezárni. Minderről az énekesnő beszélt, aki úgy érzi, túllépett a saját határain.

„Most a saját határaimat is túlszárnyaltam” – újságolta büszkén Erdőhegyi Brigitta. Arra gondoltunk, az énekesnő egy szlovéniai raftingtúra részleteit osztja majd meg ezt követően, amelynek hatására például elmúlt a tér- és víziszonya, vagy egy szép történetet a bázisugrás izgalmairól, és az ejtőernyősök támogatásáról. Ehhez képest meglepő módon a kortárs szobrászatról kezdtünk beszélgetni.

Mellet nem

„A közelmúltban megismerkedtünk Szelényi Péter szobrásszal, aki eljött néhány koncertemre, és egyszer csak felkért arra, hogy álljak modellt egy szobrához” – kezdte a történetet Erdőhegyi Brigitta. A Cotton Club jazzénekesnője jó néhány találatot jegyez az internetes keresőkben, de a jelek szerint a szobrász nem túl ismert. Talán majd ezután.

Nézze meg képeinket!

„Fotóztak engem már néhányszor különböző lapokban, legutóbb a Penthouse-ban jelent meg rólam sorozat, és mindvégig kitartottam amellett, hogy aktot nem vállalok. A mellemet még nem mutattam meg fedetlenül"- mondta Erdőhegyi Brigitta. Mint arról folytatásokban beszámoltunk, történt egy kis felfordulás az említett képek körül. Amikor ugyanis megjelent a magazin, az énekesnő és a menedzsere tiltakozott, mert a címlapra nem az a fotó került ki, amit ők ketten jóváhagytak, hanem egy merészebb változat. Ezt követően az énekesnő és a Penthouse új szerződést kötött, és az ügyet néhány nap alatt elsimították, noha ennek részletei nem mind ismertek.

A női szépség bezárhatatlan

„De most meggondoltam magam, és vállalkoztam a félmeztelenségre. A szoborhoz ugyanis le kellett vetkőznöm” – mondta Erdőhegyi Brigitta. Szelényi Péter egy nehezen meghatározható stílusú – az énekesnő absztraktnak mondta – szobrot készített a Erdőhegyi felsőtestéről úgy, hogy azt előzőleg gipszbe öntötte.

„A testem egy csőből jön majd ki. A szobor azt jelképezi, hogy a női szépséget nem lehet bezárni” – mondta Erdőhegyi Brigitta, akit a sajátos üzenetet követően a szobor elkészítési módjától is kérdeztünk.

„Órákig tartott ez a művelet, és utána még jó idő, amíg leszedtem magamról a gipsz maradványait. A szobrászt azt mondta, legközelebb a fejemet tervezi szoborba önteni, úgyhogy arra is készülhetek lelkileg” – nevetett az énekesnő.

Feltöltődés

A szoborról annyit tudtunk meg, hogy augusztus 26-án debütál majd a budaörsi városházán egy kiállítás keretében, de a továbbiakról nem tudni. „Elképzelhető, hogy majd eladják, még nem derült ki, mi lesz a sorsa” – találgatott az énekesnő. Ami a nyarat illeti, Erdőhegyi Brigitta szűkszavúbban fogalmazott. „Dolgoztam sokat, voltam nyaralni Cipruson, és kiutaztam Párizsba. Nagyon jó volt, feltöltődtem őszre” – mondta.