Epres Panni terhes, és négy gyereket szeretne

2007.01.10. 09:26
Benedek Tibor az mondta, Epres Panni terhessége kettejüknek örömhír, a lapoknak nem. A sportoló mindenesetre megerősítette, hogy a modell a közös gyereküket várja.

Benedek Tibor megerősítette, barátnője, Epres Panni gyereket vár, írja a Színes Bulvár Lap. A sportoló azonban ennél bővebben nem szeretett volna beszélni a témáról. Annyit mondott csupán, ez számukra örömhír, de nem a lapoknak.

Kétszer szerettek egymásba

A Viasat3 Topmodell című valóságshowjának döntőjén a Velvet helyszíni riportereinek is feltűnt, hogy a zsűrielnökként szereplő Epres Panni mintha várandós lenne, de erről akkor nem szeretett volna nyilatkozni. Azóta sem osztotta meg a sajtóval a részleteket.

Benedek Tibornak az előző kapcsolatából már van egy kislánya. Miután a sportoló Olaszországba költözött, feleségül vett egy olasz nőt 1998-ban, és hamarosan megszületett Ginevra. A házasság azonban megromlott, és amikor Benedek hazatért, újból találkozott Epres Pannival, aki a tinédzserkori szerelme volt. A modell akkoriban zárta le jó néhány évig tartó kapcsolatát Tombor Zoltán divatfotóssal, majd Benedekkel újból egymásba szerettek.

A 30 éves Epres Panni nemrég azt nyilatkozta, négy gyereket szeretne.