horoszkóp

Evelyn evés közben utálja a rajongókat

2007.06.26. 08:55
Gáspár Evelyn kínos pozsonyi élményére emlékszik vissza, amikor aláírásért keresték meg, miközben családjával ebédelt. Gáspár Győző nagyobbik lánya megfontolt interjúalany, a családját érintő, kényesebb kérdésekben nem foglal állást. Azt viszont elmondta, rajong Gáspár Laciért.

Habár tudtuk, nem számíthatunk könnyű beszélgetésre, a Viva Comet díjátadó előtt megkíséreltünk interjút készíteni Gáspár Győző nagyobbik lányával, Evelynnel. A családfő feleségével, két lányával és néhány más rokonnal sorban állt a vörös szőnyegen, hogy mindenkit be tudjon mutatni a Viva két riporterének, Steiner Kristófnak és Kisónak.

Nem az ő világa

A rövid tévéinterjú után Gáspár Evelyn a VIP-szeparén át a nézőtérre igyekezett kisebb kíséretével, amikor megállítottuk. „Engem általában ritkán látni ilyen rendezvényeken, nem szoktam elkísérni az aput. Most kivételesen itt vagyok, mert eljött az egész család. Az unitesóm is, aki szerepelt a műsorban, meg eljött Edina, és anya legjobb barátnője, úgyhogy jöttem én is”- magyarázta a 13 éves Gáspár Evelyn, de a felsoroltak közül nem mindenkit tudtunk beazonosítani.

„Azért nem szeretek mondjuk fellépésekre járni, mert olyankor több órán keresztül kell utazni, és az nem az én világom. Inkább csinálok helyette valami mást”- mondta Evelyn, és mielőtt megkérdezhettük volna, mit csinál utazás helyett, szabad asszociációs módszerrel elmesélte egy szlovákiai élményét.

Sőt, odapofátlankodtak

„Voltunk Pozsonyban fellépni, nem tudtam, hogy ott is nézik a műsort. Odajöttek hozzám is páran, képet akartak, meg hogy írjak alá” – mondta a kamasz, és ebből arra következtettünk, ez egy jó élménye. „Dehogyis jó. Nem furcsa, hogy akkor jönnek oda, sőt, odapofátlankodnak, amikor eszünk? Ha fordított esetben történt volna, az is milyen lenne már? Sokan nem gondolnak bele, milyen rossz.”

Gáspár Evelyn korábban blogot vezetett, amelyben jó arányérzékkel nem közölt komoly önéletrajzot, leginkább étkezési szokásairól tudósított. A kamasz kedvenc itala a barackos ice tea, kedvenc étele a spagetti. A lány élőben sem túl közlékenyebb egyes témákat illetően, amikor például szülei kapcsolatáról kérdeztük, kijelentette, arról nem szeretne beszélni.

Iskolai botrány

„Meg van egy másik téma is, amit hagyjunk, ha lehet: a sulit. Volt az a botrány, hogy kiközösítettek, meg minden, persze az újságok is túlzóan írtak róla. Azért nem akarok róla beszélni, hogy senki ne tudjon ezen besértődni”- zárta le a témát Gáspár Evelyn, amiről nekünk csak sejtésünk volt.

Tippünk szerint arra az esetre gondolt, amikor édesanyja, Gáspár Bea úgy nyilatkozott, a lányával nem barátkoznak az iskolában. Kérdésünkre, megváltoztak-e a mindennapjai a Győzike show indulása óta, röviden válaszolt: „meg, és nem mindig jó irányba.” A lány elárulta, újságokat csak akkor olvas, ha tudja, a családjáról írnak, de azokat a cikkeket sem kommentálja.

Gáspár Lacinak drukkol

Az aktualitásokra visszatérve a zenei ízléséről is kérdeztük Gáspár Evelynt, aki a Romantic egykori formációjának létezése idején úgy nyilatkozott, az a zene nem áll hozzá közel, és most is kerülte, hogy édesapját szakmailag megítélje. Gáspár Győző új énekesnőjével, Veronicával együtt lépett fel a díjátadón egyetlen dalukkal, az Egyszerű arcú kisvirággal.

„Most itt én Gáspár Lacinak drukkolok” – jelentette ki. „Tudod, voltak azok az ügyek vele meg a családommal, ő nem is nagyon szereti ezt, de én meg nagyon szeretem őt.”