Sodródtam mióta az eszemet tudom

dr
2006.11.11. 09:19
A vivás Sári Évi hajszolja a munkát, mindenütt egy kicsit, de ott van. Kiszámíthatatlan az élete a színész és műsorvezetőnőnknek. Telefonon elcsíptük azért és faggattuk, de kihagytuk a kérdésekből a magánéletét, hiszen arról nem szabadott beszélnie.

Most volt nemrég az első évfordulója annak, hogy a Viva Televíziónál dolgozol. Hogy értékelnéd szakmailag az eltelt évet?

Az elején nehéz volt, mivel sose csináltam előtte ilyet. Amint megtudtam, hogy én leszek, aki vezetni fogja a Club Rotation-t, nem sok időm maradt megszokni a gondolatot, bedobtak egyből a mélyvízbe. Mindenképpen pozitívnak értékelném az elmúlt időszakot, rengeteget tanultam belőle. A kollegákkal nem találkoztam túl sokat, mivel mindenkinek máskor és máshol van a műsorfelvétele, de ahol tudtak, segítettek. Szerencsére mindenkit ismertem már előtte, hiszen a Splash miatt már többször voltunk bent Balázzsal, és adtunk jópár interjút a Vivának.

Mi a helyzet a Splash-sel? Az utolsó lemezetek 2005 áprilisában jelent meg, hogy teljesített az elvárásotokhoz képest?

Klikk a képre!

Hát se Balázs, se én nem fektettünk a promócióba sok energiát. Mentségünkre legyen mondva a kiadó sem. Ahhoz képest szép eredményt ért el. Két videoklip is készült hozzá, a Gyere szeress lett a sikeres, többször le is adták a tévében. Jelenleg, ahogy Balázs mondaná "picit pihenőn van Splash". Balázs is elkezdett dolgozni, én is, de nem tudnám elfelejteni örökre, hiszen 10 éve énekelek, ez az életem része.

Arra gondoltál, hogy esetleg te írnád a Splash dalok szövegét?

Nem. Nincs hozzá affinitásom. Ötleteket már adtam, de ezen még sosem gondolkodtam el.

Színházi karrierrel hogy állsz, hol és mikben játszol?

Mint tudod, én debreceni vagyok az ottani színházban a Zene Theatrumba játszom. Három darabban is, jelenleg a Dzsungel könyvében, a Greaseben illetve a Sztárcsinálókban. Lassan elkezdődnek Pesten a Casanova Night Musical próbái is, februártól készülünk a júniusi bemutatóra. Már mindent felénekeltünk egy lemezre, nem kell a szöveget megtanulni, hiszen tudjuk. Csak a színpadi mozgást, a koreográfiát kell elsajátítanunk. Dukai Reginával már forgattunk is egy videoklipet hozzá.

Hogy bírod az ingázást, mennyit utazol egy héten?

Nehezen. Már három éve lakom Pesten, de előtte borzalmas volt. Heti négyszer oda-vissza. Jaj. Már a vonat látványától is rosszul voltam. Azóta kaptam használatra egy kocsit. Most heti egyszer utazom - persze, ha próba van többször - és olyankor van, hogy két előadást is lezavarunk egy nap. Annyi előnye mindig van az utazásnak, hogy láthatom az anyukámat.

Melyik a hangsúlyosabb az életedben a zenekar, a műsorvezetés vagy a színészkedés?

Nem akarok választani köztük. Mint mondtam a Splash most pihen, tehát ketté kell csak osztanom magam. A műsorvezetés összefér a színházzal, jól megférnek egymással. Néha van, hogy nehéz egyeztetni, de mindig megoldódik valahogy. Sodródtam, mióta az eszemet tudom. Szerencsés vagyok. Az élet így hozta nekem. Mindig volt valamilyen lehetőség, amibe bele tudtam kapaszkodni. Nem panaszkodom. Így szeretek élni, egyszerre több dolgot csinálni.

Szívesen veszed az olyan felkéréseket, mint például a szombati Miss Budapest szépségverseny, aminek te leszel az egyik házigazdája?

Honnét tudod?

Én is ott leszek.

Persze. Tök jó. Harsányi Leventével még sose dolgoztam együtt. Lesz egy főpróba, de arra ő nem tud eljönni, persze neki nem is kell, hiszen Ő jó a szakmájában. Még sosem csináltam ilyet, ez egy teljesen más műfaj, de legalább kipróbálhatom magam. Várom.

Mivel töltődsz fel, hogy ilyen sokat tudsz dolgozni?

Hát megoldom! Bulizgatok satöbbi. Eljárok a barátaimmal meg ilyenek.

Van valami hobbid esetleg, ami energiát ad?

Hát a sportot tartom annak. Heti négyszer, ötször lejárok terembe. Na ne kemény dolgokra gondolj, olyan csajszis edzéseim vannak. Futok, kangoozom.