horoszkóp

Farkasházi Réka holtversenyben esett ki

2006.12.10. 09:13

Úgy tűnik, Farkasházi a Barátok közt után sem tudott elszakadni az RTL Klub-tól, rövid ideig a reggeli műsort vezette, majd a csatorna celebtáncshow-jában Angyal András partnereként tűnt fel. Szombaton holtversenyben végeztek az első helyen a zsűri döntése szerint, de a nézők úgy látták, inkább Csonka Andrásékat néznék meg a jövő héten. Somló "Suta" Tamásék a második helyen mentek tovább, Gönczi Gábor és jólábú párja pedig csont nélkül jutott előre.

Kék-zöld foltok a tánctól

A színésznő nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy felkérték a Szombat Esti Láz második szériájában való szereplésre. „Megnéztem az első szériát, már akkor gondolkodtam azon, milyen jó lett volna szerepelni a műsorban” – nyilatkozta a csatornának. Nemcsak ő, hanem kisfia is örült a táncműsornak, Farkasházi szerint Beni imádta a táncot, gyakran esti mese helyett is a műsort szerette volna nézni. A próbák a színésznő szerint nagyon megerőltetőek voltak, mire egy-egy nehezebb figurát tökéletesen elsajátított, tele lett kék-zöld foltokkal.

Cirkuszból barátok közé

Farkasházi Réka egyébként tizenhét évesen tűnt fel Elek Judit Ébredés című filmjében, majd a Gór Nagy Mária színitanoda elsőéveseként a Fővárosi Nagycirkusz Csipkerózsikája lett. 1997-től aztán a Barátok Közt szereplőjeként jelent meg a képernyőn. A szappanoperából kétszer is búcsúzott: először kisfia születése miatt írták ki a sorozatból, akkor azonban Móni még visszatért, 2005-ben aztán, úgy tűnik, véglegesen is távozott. Állítólag nem volt konfliktusa a csatornával, a rendező szerint is barátságban váltak el.

Mint azt a színésznő az RTL Klubnak elmondta, miután kilépett, mint színész dolgozik tovább és reméli, szükség lesz rá a továbbiakban is. Hozzátette, nem kell őt eltemetni azért, mert egy rövid időre eltűnik a Barátok köztből. Reméli, az élete ugyanolyan boldog lesz, mint eddig és nincs semmi baj.

Rádióban szakított Németh Kristóffal

Farkasházi nem is tűnt el, habár nem annyira színészi kvalitásai, hanem inkább magánéleti zűrjei miatt hallhattunk róla. A Barátok köztös Németh Kristóffal állítólag sokáig csak munkakapcsolat volt közöttük, később viszont mindez komolyabbra fordult. Így Farkasházi a férjét hagyta el, Németh pedig a barátnőjével szakított. Annyira azonban mégsem működhetett a dolog, így hamarosan elváltak útjaik, amit Farkasházi egy rádióműsorban jelentett be, nemcsak a nyilvánosságot sokkolva ezzel, hanem magát Németh Kristófot is.

A szakítást követően már „súlyos tévedésnek” nevezte, hogy a sörnagykövet miatt elhagyta férjét, aminek szerinte a „mániákus boldogságvágya” volt az oka. A legutóbbi hírek szerint azonban újra teljes a boldogság: Farkasházi és férje ismét egymásra találtak.