Forgács Rezső döntött úgy, hogy ilyen korán elmegy, mert nem akart szenvedni - vallotta be Anettka az Esti Frizbi forgatásán Hajdú Péternek. Az özvegy igyekszik hideg fejjel végigcsinálni az ilyenkor szokásos procedúrákat, hogy megmutassa férjének: képes rá.

“Orvosilag nem volt indokolt Rezső halála” – fejtette ki Fehér Anettka az Esti Frizbiben, két héttel azután, hogy férje tragikus hirtelenséggel elhunyt. „Nagyon félt, hogy ágynak fog esni, ezért inkább meg akart halni. Nem szenvedett. Volt benne annyi erő, hogy most menjen el” – tette hozzá Fehér, aki azt is bevallotta Hajdú Péternek, hogy igazából csak most nőtt fel. Gyászát, pedig elmondása szerint enyhíti, hogy úgy érzi, férje a mai napig vele van, és mindent megbeszélnek. ”Érzem, hogy ő hívja a liftet, mikor megnyomom a gombot, de olyan is van, hogy azt érzem ő beszél helyettem.”

Kattintson!

A műsorvezető azt is megosztotta Hajdúval, hogy Rezső kislánya is eljött a kórházba, hogy végső búcsút vegyen apjától. “Az utolsó percek békében teltek” – állítja Fehér. “Rezső attól rettegett, ha elmegy, össze fogok omlani, mint egy bőrkabát.” Fehér pont ezért döntött úgy, hogy hideg fejjel csinálja végig az ilyenkor szokásos tortúrát, és feketében is csak addig fog járni, amíg Rezső hamvait szét nem szórják.

Az özvegy nem maradt egyedül gyászával, barátai segítik, amiben csak tudják. “Gerencsér Tomi például velem alszik” – emelte ki Fehér, aki tervei szerint a temetés után meglátogatja szüleit. Az is kiderült, hogy Forgács Rezső kérése volt, hogy ne legyen sírja, azért hogy neje ne zarándokoljon folyton oda. A műsorvezető arra is kitért a vele készült interjúban, hogy nem kíván többet férjhez menni, és azt egyelőre el sem tudja képzelni, hogy valakinek gyereket szüljön.