horoszkóp

Társulat: Feke Pál szavazóbázisa elkényelmesedett

2008.05.10. 13:15
A színész - bár a legtehetségesebb játékos hírében áll - győzelme a budapestieken múlik, akik nem szeretnek szavazni. A zsűri hiába dicséri, ha egy olyan műsort kell megnyernie, ahol a nézőkön múlik minden.

A Társulat utolsó szerepdöntőjéhez érkezett, ma derül ki, ki lesz a jubileumi díszbemutatón István király. Feke Pál, aki indul a címszerepért is, nem sok kritikát kapott az eddigi produkciói után. Alföldi konkrétan csak azt kifogásolta, hogy a színész nem képes rendesen tagolni a szavakat, így lassan érthetetlen lesz, amit énekel.

Istvánok egymás közt

Feke nagy veszte az lehet, habár ő nagy líbling, hogy szavazóbázisa elkényelmesedett, mert biztosak a sikerében, és nem is aktivizálják magukat, mikor szavazni kell. Mivel ennek a műsornak a befutóiról is a hozzá nem értő közönség dönt, magától értetődően fontos lehet, hogy kire hányan szavaznak. Az István király szerepéért küzdőkért egy-egy vidéki nagyváros szurkol, addig Feke mögött elvileg “csak” Budapest. A versenyző szerint azonban az egész országban vannak támogatói, hiszen bejárta már Tolnát és Baranyát, így sokan ismerik a nevét.

Feke elképzelésének ellentmond, hogy a budapesti szavazók korábban sem aktivizálták magukat, így Koppány szerepéért harcba se szállhatott. “A zsűri szimpátiáját érzem, de nem tudom, hogy Szikora János elképzeléseibe beleférek-e. Remélem, a szavazóbázisom nem fog tétlenkedni, és tenni fognak azért, hogy bejussak a párbajba. Bár nagyon erős a csapat, nem tartok senkitől, mert mindenki más.” Feke azt is elmondta, hogy ma dől el számára, hogy jól döntött –e mikor egy éve mindent hátrahagyott a Társulatért.