horoszkóp

Nem vagyok egy bulvárcirmos

dns
2007.06.03. 10:05
Fésűs Nelly nem tartja bulvárszempontból érdekesnek az életét, mert nem akasztotta fel magát, nem vágta fel az ereit és nem váltogatja a partnereit. A színésznő hároméves kora óta készült a pályára, a kosáredzések és a jazz-szolfézs is a felkészülés része volt.

„Nem vagyok egy bulvárcirmos, nem talált meg engem az a műfaj. Sosem akasztottam fel magam, nem vágtam fel az ereimet, harmonikus kapcsolatban élek hat éve, nem váltogatom a partnereimet óránként” – foglalta össze főbb jellemzőit Fésűs Nelly. A színésznő az utóbbi időben kalandműsorokban szerepel az RTL Klubon, ennek ellenére nem jelentős bulvárszemély, és kislánya, Csenge életét sem követik a stábok.

Bulvár-érdektelen élet

Klikk a képre!

„Nem bánom. Velem olyan dolgok történnek, amik számomra érdekesek, de bulvárszempontból semmitmondóak. Én pedig szeretem a bulvár-érdektelen életemet élni”- magyarázta Fésűs Nelly, aki éppen Elton John és Tim Rice Aida című darabjának bemutatójára készül.

A színésznő, miután elvégezte a GNM színitanodát, az Operett Színházhoz szerződött, és évekig musicalekben játszott. Rossznőként ideiglenesen feltűnt a Barátok Köztben is, de a legnagyobb publicitást a többi, kvázi valóságshow hozta meg a számára. A Világ hét csodája című világjáró vetélkedőre már azután kérték fel, hogy lánya megszületett, és Fésűs Nelly örömmel vállalta a feladatot.

Az egyiptomi csillagos ég

„Nagyon nagy élményt adtak nekem azok az utazások. Négy olyan helyszínen voltam, ami elérhető egyébként bárki számára, mégsem a turisták előtt állandóan nyitott helyeken jártunk. Sivatagban aludni egy csoda. Olyan csillagos eget, mint Egyiptomban a Siva oázisban, sehol sem láttam az egész világon”- áradozott a színésznő.

„Vagy amikor kiraktak minket egy lakatlan szigeten, és vitorlázhattunk, az is egy meghatározó élmény volt. Még sosem vitorláztam azelőtt. Aztán említhetem Izlandot, ahova életemben soha többé nem fogok elmenni. Szeretem ugyanis a meleget, a jó időt, és gyűlöltem, hogy június 26-án tíz fok van és vízszintesen esik az eső. Viszont egész nap világos volt. Este tízkor kezdtünk forgatni, és hajnalig tartott, amíg megtaláltuk a hőforrást. Thaiföldön pedig felmentünk 650 méter magasba. Ez önmagában nem sok, de 98 százalékos páratartalom mellett, 35 fokban, 50 centi magas lépcsőkön kell azt az 1400 lépcsőfokot megmászni, az egy picit húzós volt.”

16 fokos Balaton

Klikk!

Fésűs Nellyvel a Magyar Turizmus Zrt. szezonnyitó sajtóeseményén interjúztunk, ennek apropóján régi balatoni élményeiről is kérdeztük, amelyeket az előzőekhez képest tömörebben fejtett ki.

„Gyerekkoromban Zamárdiban voltam sokat, mert a debreceni Kossuth Lajos egyetem üdülője ott van, és a nagymamám révén sokat nyaraltunk ott. 8-9 éves lehettem, tök rossz idő volt, de az unokatestvéremmel bementünk a Balatonba, ami 16 fokos volt akkor éppen. Most nem tudnának rávenni, hogy bemenjek egy ilyen hőfokú vízbe, de akkor simán” – emlékezett vissza Fésűs Nelly, akinek kevés személyes élménye kötődik a Balatonhoz.

Diszkóba sem járt

„Ennek az az oka, hogy nem voltam egy bulizós lány. Nem értem rá ugyanis bulizni. Be volt táblázva minden napom diákkoromban, különórákra rohangáltam, 21 éves koromig diszkóba sem jártam. Szombat estére olyan fáradt voltam az egész héttől, hogy inkább otthon maradtam. Hároméves koromtól erőteljesen készültem a pályára. Zongoráztam, énekkaros voltam, atletizáltam, kosárlabdáztam, jazz-szolfézsra jártam. Nem mind tartozik a színészethez persze, de közvetve mindnek köze van az utamhoz.”