Amikor Frabato a rendőrséggel dolgozik, mint spirituális nyomozó, időnként állatokból is próbál emlékeket kicsalogatni, ha felvetődik, hogy bűnesetek szemtanúi lehettek. Erről nem tudtunk meg bővebb információt, de a fiatelember kártyajóslási világrekordjáról annál többet.

„Egy boszorkányos sminket kaptam Kathy-tól, nagyon nagy szemöldököm lett, és kihúzott szemem. Vad volt” – mondta Fischl András, miután lemosta az arcfestéket. A Frabatóként praktizáló mágus jelenléte meglepő volt Dévényi Kathynak a maratoni sminkelés Guinness-rekordját beharangozó sajtótájékoztatóján, ezért is kérdeztük, hogyan és miért festette ki az arcát a sminkmester.

33 órán át jósolt

Klikk!

„Amúgy én is rekorder vagyok” – kötötte össze az eseményt a saját üzenetével Frabato, így aztán folytattuk a beszélgetést. A fiatalember foglalkozását a honlapján található önéletrajza alapján pontosítjuk: boszorkánymester, mestermágus, ősi mágus. Az eset, amit említett 2004-ben, halottak napján történt, amikor a maratoni tevékenységek rekordszabályai szerint, 33 órán keresztül megszakítás nélkül jósolt közismert embereknek – többek közt Ganxsta Zolinak, a Hooligans tagjainak, Csonka Andrásnak, Bíró Icának.

„Húsz perc jutott egy emberre, a jóslást ennyi időre kellett tömöríteni. Máskor általában egy óra jut egy emberre, de ennyi idő alatt még a kérdéseikre is tudtam válaszolni. Érdekes, sokrétű 33 óra volt”- mondta Fischl András, aki kérdésünkre elmondta, húsz percért is érdemes belekezdeni egy ember jövőjének bemutatásába.

A többi blabla

„A jóslást manapság úgy szokták csinálni, hogy a vendég kap egy teát, elhúzzák a beszélgetést, keretet adnak az egésznek. A mai rohanó világban azonban fontos, hogy térjünk a lényegre. A lényeget öt-tíz perc alatt meg tudod mondani, a többi meg blabla” – fogalmazott Frabato. Ezzel azonban nem mindegyik vendége ért egyet, legalábbis egy Női Portál nevű honlapon külön fórumot indítottak azok, akik -miután ellátogattak a mestermágus stúdiójába- nem voltak elégedettek szolgáltatásaival.

„Hogy mi a dolgom, az attól függ, milyen kérdéssel keresnek meg. Sokszor egy adott téma köré csoportosulnak a kérdések, például egy bírósági tárgyalásról van szó, vagy szerelmi problémáról. Előfordul, hogy a vendég azért keresett fel, mert nem tud aludni, és érzi, vannak blokkjai. Ilyenkor regressziós hipnózissal vissza lehet menni az előző életekbe, ami másfél óra” – mondta Frabto, és kérdésünkre elmondta, szokott hipnotizálni, amennyiben kihívást jelent a számára. „Mi számít kihívásnak egy hipnózisban?”- kérdeztük az ősi mágust, mire hosszan válaszolt.

Az állat a szemtanú

Klikk!

„Dolgozom a rendőrséggel együtt” – utalt a Nyom nélkül című műsorra is, amelyben ő is közreműködött egyes bűnesetek felderítésében. „Olyankor szoktam használni a kommerszebb módszereket az eltűnt személyek keresésére, ilyen például a szellemidézés. Nagyon érdekel, amikor nem emberből, hanem állatból próbálok kihozni emlékképet. Volt olyan eset, amikor történt egy gyilkosság, de nem voltak szemtanúk. Az áldozatot megtalálták, és egyedül a háziállat látta az esetet” – mondta Frabato, de a módszert, amellyel egy háziállatból emlékképeket csalogat ki, kérdésünkre sem részletezte, viszont egy új tevékenységét említett az állatok kapcsán.

„Megoszlanak a vélemények a reinkarnációról. Azt mondják, állatból a lélek csak fölfele tud menni, visszafele nem. Ha valaki háziállatot választ, általában olyan típusút keres, amelyik a mentalitásához illik. Elképzelhető, hogy az állat és gazdája az előző életükben is kapcsolatban voltak, csak aztán az egyik följebb került, emberi szintre, a másik meg állat maradt” – fejtette ki Frabato, aki újabban ezzel a területtel szeretne foglalkozni. Úgy véli, a háziállat és gazdája kapcsolatában az emberi kapcsolatokhoz hasonlóan meghatározó tényező a csillagjegy.

Regenerálódási helyek

„Abban is számít a csillagjegy, hogy mennyire lehet az állattal kommunikálni. Apukám foglalkozott ezzel, gyerekkorom óta én is követtem az állatokkal kapcsolatos kutatást, ha több időm lenne, jobban elmélyednék ebben a témában.”

Amikor az időbeosztásáról kérdeztük Frabatót, elmondta, 8-17-ig stúdiójában fogadja a vendégeket, akiknek jósol. „Ha vége a napnak, akkor nagyon gyorsan váltok. Kizárom az egészet. Ez néha azért nehéz, de ha bárhova megyek, ismernek. Gyakran rákérdeznek a munkámra, akkor az ezotériáról kell beszélnem. Ezért is keresem azokat a regenerálódási helyeket, ahol mást lehet csinálni”- mondta a jövendőmondó.