Freire Szilviának elég önbizalma lett a győzelemhez

mm
2008.05.24. 11:55
A Miss World Hungary győztese tavaly is indult már a versenyen, de szerinte akkor még nem volt elég önbizalma a győzelemhez. Freire Szilvia nem számított az elsőségre.

„Nagyon jó érzés, nem számítottam erre a címre. Nagyon izgultam, remegett a kezem” – mondta Freire Szilvia nem sokkal azután a Velvetnek, hogy megnyerte a Miss World Hungary 2008 címet. Freire nem érezte, hogy úgy áll a színpadon, mint aki sejti, hogy nyerni fog, de elmondta, tavalyi indulása óta megnőtt az önbizalma, szerinte ennek köszönheti az elsőségét.

„Tavaly még nem volt meg a kellő önbizalmam ahhoz, hogy ezen a színpadon úgy mozogjak, és úgy szerepeljek, hogy ezt a címet elnyerhessem” – mondta az elsőhelyezett modell, aki nem feltétlenül modellpályafutást szeretne majd a magáénak tudni. „Remélem, hogy minden szép és jó lesz, sok új dolog vár rám, és remélem, hogy csak jó. Nem feltétlenül a modellkedéssel vannak céljaim, de azzal is. Inkább szépségipar érdekel, de remélem, hogy műsorokban fogok szerepelni” – tudtuk meg Freirétől.

Freire rövid beszélgetésünk alatt végig a pár perccel korábban lezajlott események hatása alatt volt, így arra nem tudott pontosan válaszolni, hogy milyen jellegű műsorokban szerepelne szíve szerint: „Beszélgetős műsorokban szerepelnék szívesen, de ezt még nem gondoltam át, mert nem számítottam rá, hogy nyerek”.

Aztán még egy kicsit faggattuk arról, hogy csak sejtette, hogy ő lesz a befutó: „Elvileg készülni kellett rá, hogy miről beszélünk, ha bekerülünk az első ötbe, de én nem számítottam rá, ezért nem igazán néztem ezt ma át. Reménykedtem. Sok dolgom is volt, nagyon sok munka volt e mögött. Tegnap éjjel egyig dolgoztunk ezen, aztán hajmosás, pakolás. Körülbelül 4-5 órát aludt az egész gárda, úgyhogy le a kalappal mindenki előtt”.

A mámorittas Freirétől végül azt kérdeztük, hogy győzelme mennyire köthető a tavalyi verseny óta megnagyobbodott melleihez. A mellműtétet elismerte, de szerinte a magabiztos fellépés volt a döntő. „"Én ezt nem titkolom, tényleg volt egy szépészeti beavatkozásom” – mondta Freire, mielőtt elragadta tőlünk egy bátor fotós egy csodálatos csoportkép elkészítéséhez.

További képeink!

Freire Szilvia a tavalyi Miss World Hungary versenyen a harmadik helyezést érte el. Egyszer tehát már nagyon közel került a most elnyert koronához, amit a verseny hagyományainak megfelelően tavalyi ellenfele – a verseny győztese –, Bodri Kriszta adott át neki.

Freirével és a tavalyi versennyel kapcsolatban még egy érdekességgel szolgálhatunk. A tavalyi saját szavazásunkon Freire az utolsó helyre került, míg Gräff Dóra nyerte saját versenyünk, aki sem idén, sem tavaly nem került a legjobbak közé.