horoszkóp

Für Anikó nem fél az öregedéstől

2006.08.23. 08:32
A színésznő elmúlt 42 éves, de nem nagyon izgatja a kora. Szerinte az szánalmas is volna, meg amúgy is a harmónia számít.

Für Anikó nem szerepel sokat a bulvármagazinokban, és amint azt egyszer megfogalmazta, nagyon reméli, hogy a magyarországi viszonyokat figyelembe véve ő nem számít sztárnak. Ennek ellenére évek óta népszerű színésznőnek számít, és ismertsége nem csökken. Szinte mindig előkelő helyen végez a kedvenc színészeket tömörítő szavazásokon, ahol pedig nem sok dobogós hely jut a nőknek.

Nem akar húsz éves lenni

A színésznő, bár nem látszik rajta, már elmúlt 40 éves, egészen pontosan 42, ez azonban őt egyáltalán nem bántja. A Best magazinnak úgy fogalmazott, eszébe sem jut eltitkolni a korát, vagy úgy csinálni, mintha sokkal fiatalabb lenne. Nem is érdeklik azok az emberek, akiknek az a fontos, hogy ő hány éves - állította a lapnak, majd kerekített egy szép beszédet a külső és belső harmóniáról is.

Elmondta továbbá, hogy nem tölt órákat a tükör előtt, hogy fiatalabbnak látszódjon, hiszen szerinte nincs szánalmasabb, mintha valakin közelről látszik, hogy sokkal idősebb, mint amennyinek ki akar nézni. Nem attól fél ugyanis, hogy megöregszik, hanem attól, hogy mire megtanulja, hogyan kell élni, elmúlik az élet. A színésznő tíz éve él együtt férjével, Bagó Bertalan rendezővel.

Nem hízik

Für Anikó szerencsés testalkattal rendelkezik, így az elhízástól sem kell tartania. Mint azt egy internetes fórumban elmondta, sosem szokott fogyókúrázni, azt eszik, amit éppen megkíván kedvence az erdélyi rakott káposzta. Igaz volt az életében három év, amikor egyáltalán nem evett húst, de azt annyira megsínylette szervezete, hogy felhagyott vele.